Тепловізійний приціл HikMicro Panther PH35L, вбудований лазерний далекомір

Тепловізійний приціл HikMicro Panther PH35L, вбудований лазерний далекомір

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

122

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл HikMicro Panther Ph35L (HM-TR23-35XG/W-Ph35L)

Зустрічайте новинку осені 2021 року - HikMicro Panther Ph35L. Перший тепловізійний приціл від світового лідера індустрії систем відеоспостереження Hikvision Digital Technology Co., Ltd. Розробники зробили сміливий крок в сторону нового сегмента ринку, вирішивши потіснити сформовані традиції. Багаторічний досвід побудови готових рішень в області тепловізійного спостереження та власні виробничі потужності дозволили розвернутися на повну силу, запропонувавши світу абсолютно новий і головне конкурентний продукт за помірні гроші. Амбіційне завдання знайшло своє втілення у серії універсальних монокулярів Хикмикро Пантер. Пристроями можна користуватися, як ручними камерами для спостережень, а також як тепловізійним прицілом. Проста установка на шину не потребує складних рішень для адаптації. Прилади побудовані з урахуванням високих ударних навантажень, із легкістю тримають віддачу цивільних снайперських калібрів і гладкоствольних рушниць 12 калібру. Повний захист від вологи з класом IP67, допускає пряме занурення у воду, тому не страшні проливний дощ і мокрий сніг. Наявність лазерного далекоміра повністю виключає необхідність використання додаткового обладнання.

Тепловізійний монокуляр HM-TR23-35XG/W-Ph35L зібраний на передових ІЧ-сенсорах власного виробництва, це високопродуктивні FPA матриці Vox 384х288 pix. @ 12µm (NETD) <35 mK. Оптичний модуль видасть діапазон збільшення від 3,03 до 24,2 х. Такими можливостями не можуть похвалитися навіть ТОП-ові моделі преміальних брендів. За якістю картинки продукції Hikvision немає рівних, унікальні обробники доводять навіть неякісну картинку до кришталево чистого рівня. HikMicro Panther Ph35L відгуки від мисливців отримав тільки позитивні. Компактний прилад можна використовувати як приціл і монокуляр. Дальність виявлення ростових об'єктів до 1800 метрів закриває все коло завдань на будь-якому вигляді полювань, включаючи гірське. Вести спостереження і стрілянину можна в будь-яких умовах, не звертаючи уваги на відсутність видимості. Побачити тварину вийде крізь густий туман, дим, нещільну рослинність. Тепловізори Хикмикро Пантер – ідеальне рішення для спостережень і полювання в складних метеоумовах. Вбудований відерекордер дозволить записати на відео і ділитися з друзями вдалими кадрами спостережень.

Характеристики HikMicro Panther Ph35L

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 12 мкм (HikMicro TechnologyТМ);
  • Тип матриць FPA (Focal-plane array) - VOx (оксид ванадію);
  • Спектральний діапазон чутливості–8–14μm;
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц;
  • Поріг теплової чутливості (NETD <35 mK)
  • Германієвий об'єктив F35/f1.0 з фокусуванням від 2 м;
  • Оптичне збільшення 3,03 х, цифровий зум 1x/2x/4x/8х;
  • Поле зору, градусів/м на 100м -7,5 х 5,7/13,1 х 10;
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1800 м;
  • Час включення тепловізора менше 3 секунд;
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible);
  • Настройка різкості для різних умов спостережень, 4 режиму;
  • Функція PiP (картинка в картинці) для точного прицілювання;
  • 5 типів прицільних сіток, масштабовані;
  • Можливість зміни кольору (3 типу) і яскравості світіння прицільних міток;
  • Лазерний далекомір 905нм, дистанція вимірювань 600м, похибка±1м;
  • Міцний металевий корпус, вологозахист (клас IP67);
  • Система живлення – літиева батарєя 18650;
  • Час автономної роботи 6 годин;
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення 5 V DC/2 A (USB Type-C);
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64, .375H&H):
  • Діапазон робочих температур -30°C..+50°С;
  • Габарити 200 x 66 x 67 мм;
  • Вага 0,51 кг
  • Артикул виробника HM-TR23-35XG/W-Ph35L
  • Виробник HikMicro TechnologyТМ (Китай).
  • Гарантія 2 роки.

Дальність виявлення 1800 м

Для компактних тепловізійних прицілів дальність виявлення в 1800 метрів ще рік тому вважалася мрією. Розробникам HikMicro TechnologyТМ вдалося втілити це в реальність. Передові надчутливі сенсори VOx384x288 pix. @ 12 мкм (NETD <35 mK) здатні вловити сигнал від теплого об'єкта на «космічних» для нічних типів полювань дистанціях. Цьому також сприяла першокласна германієва оптика з ідеальною геометрією лінз. Перешкодою для виявлення і стрільби не стануть: відсутність освітлення, перешкоди у вигляді туману і щільною димової завіси. Крім значної дальності виявлення HikMicro Panther Ph35L має технічну можливість стрільби на відстані до 500 метрів і більше. Для таких завдань є тактичні візирні сітки і великий запас ходу по вертикальній і горизонтальній осі.

Колірні палітри і режими відображення

Теплоприціл HikMicro Panther Ph35L має великий вибір колірних схем відображення, що дозволяє підібрати оптимальні параметри картинки в залежності від типів цілей, завдань і умов, у яких проводяться спостереження.

Доступні наступні колірні палітри і режими:

  • White Hot (Гарячий білий);
  • Black Hot (Гарячий чорний);
  • Red Hot (Гарячий червоний);
  • Fusion (Кольоровий);
  • Режим Visible (Злиття);

на Панелі «White Hot», «Black Hot» з контрастними відтінками кольорів оптимальні для пошуку об'єктів на далеких відстанях, рекомендовані до застосування в умовах поганої видимості. Теплоконтрастні цілі добре помітні на холодному тлі лісових масивів, рівнинних територій, на схилах гір і пагорбів.

Палітра «Red Hot» підсвітить найбільш гарячі місця червоним кольором. По глибині колірного відтінку можна визначити найбільш гарячі місця на поверхні цілі.

Палітра «Fusion» виробляє злиття колірних схем з одночасним відображенням кількох кольорів: білий, жовтий, червоний, рожевий і фіолетовий. Глибина відтінків показує градієнт температури на поверхні, за якими стрілок може орієнтуватися і направляти зброю точно в забійну зону.

Тепловізійний блок

В основі тепловізійного модуля лежать інноваційні оксид ванадієві (VOx) матриці FPA власного виробництва - HikMicro TechnologyТМ.Розмір монокристала 384x288 пікселів, щільність посадки детекторів 12 мкм. На відміну від аналогів на аморфному кремнії (a-Si), матриці VOx володіють меншим температурним коефіцієнтом опору, за рахунок зниження рівня шумів надають більш стабільне зображення. Висока щільність посадки пікселів в 12μm, на порядок поліпшила якість картинки, розширивши поле зору самого приладу. Спектральний діапазон чутливості 8–14μm знаходиться в зоні «вікна прозорості» земної атмосфери. Довгохвильова частина інфрачервоного спектра (LWIR Long-wavelength infrared) повністю задовольняє вимогам для виявлення випромінювання при температурах від -50 до +50°C Нові FPA (Focal-plane array) матриці мають більш низький поріг температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <35 мК, підвищують якість одержуваного зображення. Тепловізор з частотою оновлення кадрів 50 Гц дозволяє вести спостереження за цілями, що щвидко рухаються, без втрати якості.

Функції поліпшення якості зображення

Тепловізійний приціл HikMicro Panther Ph35L має на своєму «озброєнні» цілий ряд унікальних цифрових обробників, в основі роботи яких лежать патентовані алгоритми роботи з зображеннями. Якість картинки підвищилася на порядок, надаючи мисливцям і спостерігачам більше можливостей.

Доступні наступні функції:

  • AGC (Auto Gain Control) – автоматичне вирівнювання динамічного діапазону, за рахунок зниження загальної кількості шумів підвищило різкість, контраст елементів, за рахунок цього значно зросла деталізація.
  • DDE (Digital Detail Enhancement) – технологія цифрового домальовування деталей. Програмно додаються відсутні фрагменти, підвищуючи контраст самого об'єкта та елементів навколишнього оточення.
  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) – нова технологія цифрового покращення заснована на підміні неякісних фрагментів картинок на більш чіткі варіанти з попередніх кадрів.

Потужна оптика

Приціл HikMicro Panther Ph35L оснащений ширококутним об'єктивом F35/1.0 із ручним фокусуванням. Користувачам доступно оптичне збільшення 3,03 х та цифровий зум до х8. Наближати ціль можна як плавно, так і дискретно з кроком х1/х2/х4/x8. Максимальне посилення складе 24х. Кут поля зору на мінімальному збільшенні становить 7,5 х 5,7 градусів, в метричній системі буде відповідати області простору в 13,1 х 10 метрів на відстані 100 м. Здібностей оптики достатньо для комфортного прицілювання і супроводження рухомих цілей. Слід пам'ятати, що зі збільшенням кратності ширина поля зору буде пропорційно зменшуватися. Передня лінза об'єктиву виконана з металу Германію (32Ge), на відміну від звичайного скла, цей матеріал повністю прозорий в ІЧ-діапазоні і не створює перешкод для реєстрації сигналу. На об'єктиві є захисна кришка з відкидним механізмом. Об'єктив із ручним фокусуванням – мінімальна дистанція 2 метри.

Лазерний далекомір до 600 м

Panther Ph35L оснащений інтегрованим лазерним далекоміром, який розташований над об'єктивом. Пристрій вмонтовано в один оптичний канал і гармонійно вписується в загальну конструкцію. Максимальна дистанція вимірювань 600 метрів. Дані відображаються на основному екрані в полі зору. Далекомір працює в режимі безперервного сканування. Клас лазерної безпеки 1. Довжина хвилі 905 nm (невидимий для зору діапазон), похибка вимірювань ±1м. Знання точної відстані до об'єкта відіграє ключову роль у підвищенні точності стрільби.

Прицільні сітки для будь-яких ситуацій

Приціл має 5 попередньо встановлених електронних сіток на будь-який смак. Звичні мисливські варіанти типу «хрест», «напівхрест» повністю виправдають себе на дистанції прямого пострілу. Любителі далеких відстаней можуть обрати тактичні варіанти Міл-Дот і його розширені аналоги. Головною перевагою електронних візирів є повна відсутність проблем із паралаксом, а також відсутність ефекту «загородження». Розміри елементів сітки (лінії та точки) електронних марок залишаються постійними. Стрілець може цілитися по дрібних цілей на пристойному віддаленні. Також доступна зміна кольору підсвічування: білий, зелений, червоний і чорний.

Функція кадр в кадрі (PiP)

Цифрова опція PiP «картинка в картинці» знайома багатьом.При активації на екран виводиться додаткове вікно меншого розміру із збільшеною в кілька разів центральною областю. По збільшеному зображенню можна точніше цілитися, наводячи зброю точно в забійну зону. Невеликі розміри кадру не ускладнюють візуальний контроль за навколишньою обстановкою. Вести прицільний вогонь можна по об'єктах, що рухаються з невеликою швидкістю. Положення вікна можна змінити, доступні варіанти: вгорі ліворуч, в центрі, вгорі праворуч.

Кольоровий OLED дисплей

У окулярному блоці HikMicro Panther Ph35L вбудований OLED мікродисплей (0.39 inch) роздільною здатьністю 1024x768 пікс. Доступно повнорозмірне кольорове зображення з високим рівнем контрасту, насиченості, яскравості. Мікродисплей адаптований до умов мінусових температур, може безвідмовно працювати при морозах до–30°С. Яскравість світіння регулюється, доступно 5 рівнів. Діоптрійне коригування (-5..+ 3 дптр) допоможе ідеально налаштувати картинку людям з дисфункцією зору. Винос вихідної зіниці на 45 мм дає можливість вести стрільбу і спостерігати за подіями, не прикладаючись впритул до окуляра. М'який гофрований наглазник з гуми послужить додатковим захистом при контакті окуляра з особою. Також він перешкоджає засвіченню частини обличчя.

Мобільний додаток T-Vision Wi-Fi модуль

Тепловізор з далекоміром Хикмикро Пантер Ph35L підтримує спільну роботу з цифровими iOS і Android гаджетами. Для цього необхідно встановити фірмовий мобільний додаток «T-Vision». Зайти на сторінку скачування в популярних сервісах додатків App Store(iOS) і Google Play TM (Android), можна, просто відсканувавши відповідний Qr-код. Після установки на будь-який телефон або планшет можна обмінюватися файлами, змінювати налаштування, переглядати відео на екрані гаджетів так далі. Завдяки вбудованому Wi-Fi, приціл може працювати в режимі «точка доступу», роздаючи потокове відео одночасно на 5 пристроїв. Бачити картинку з тепловізора на екранах своїх гаждетов можуть відразу кілька людей.

Вбудований фото - відеорекордер.

Наявність можливості ведення відеозапису та фото значно розширює функціонал Panther Ph35L. Вбудований фото - і відерекордер здатний у високій роздільній здатностиі записувати все, що потрапляє в поле зору прицілу. Ролики й фото зберігаються в пам'яті прицілу ємністю 16 Гб, в звичних для багатьох користувачів форматах: для відео - .mp4 і фото .jpg. Якісними матеріалами можна насолодитися, переглядаючи на великому екрані комп'ютера або телевізора. Для старту запису достатньо натискання однієї кнопки, активувати опцію з меню вже не потрібно. Обсягу пам'яті достатньо для місткості декількох тисяч якісних фото і десятків годин відео. Завантажити файли можна по Wi-Fi і прямим кабельним з'єднанням.

Міцний пластиковий корпус вологозахист IP67

Корпус Panther Ph35L виконаний з міцного конструкційного пластика, не поступається за характеристиками міцності металу. Повністю водонепроникна і стійка до низьких температур конструкція забезпечить працездатність в будь-яких погодних умовах. Клас вологозахисту IPX7 підтверджує готовність оптики зануритися у воду. Приціл має зручне управління і інтуїтивне меню. Маніпулювати налаштуваннями можна в процесі спостережень. Діапазон робочих температур від -30 до +55°З вписується в кліматичні умови України.

Ударна стійкість на великому калібрі

Приціл HikMicro Panther Ph35L з легкістю справляється з віддачею великих калібрів з дуловою енергією пострілу до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64, .375H&H). Його можна вільно експлуатувати на зброю класу магнум, як вогнепальної, так і пневматичної. На дробові рушниці немає обмежень на моделі калібру 12.

Живлення

Живлення тепловізійного прицілу забезпечує акумуляторна літієва батарея, повного заряду якої вистачить на 6 годин безперервної роботи. Батарейний відсік розташований вертикально, знаходиться на місці турелі вертикальних правок денного прицілу, закритий герметичною кришкою. Розташування елемента перпендикулярно напрямку вектора віддачі гарантовано виключає ймовірність відключення живлення в момент пострілу. Зміна розрядженого акумулятора може проводитися в польових умовах.Напруга живлення 5 V DC, струм споживання 2 A, потужність 1,5 Вт. Пристрій може працювати від зовнішнього живлення з інтерфейсом USB Type-C (Powerbank). У такому разі час автономної роботи значно збільшується.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний приціл HikMicro Panther Ph35L;
  • Акумуляторна батарея;
  • USB кабель тип С;
  • Зарядний пристрій;
  • Серветка для чищення оптики;
  • Інструкція по експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення