Адаптер кріплення з планкою Пікатінні для встановлення навушників Earmor M31/M32, Walkers та Peltor на шолом, Хакі (150320)

Адаптер кріплення з планкою Пікатінні для встановлення навушників Earmor M31/M32, Walkers та Peltor на шолом, Хакі (150320)

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 399 оцінок )

938

709

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кріплення адаптер дозволяє монтувати активні навушники Peltor, Walker's Razor Slim та навушники Earmor M31/M32 безпосередньо на шоломи типу FAST, TOR-D, ACH MICH та ін, які мають тип рейок ARC (19-21 мм). Виготовлена ​​із полімерної конструкції поворотна панель дозволяє крутити муфти на 90 градусів, коли вони не використовуються. Дана конструкція дозволяє легко перетворити вертикальне оголов'я навушників на кріплення під каску. Кріплення має металеві затискні вусики, а також невелику планку Пікатінні для встановлення додаткового обладнання. Розміри планки: довжина 3,5 см, ширина 2,2 см.
Увага! Дане кріплення гарантує коректне встановлення активних навушників для стрільби 3M Peltor, Walker's Razor Slim та Earmor M31/M32 на шолом каску, якщо ж ви використовуватимете кріплення для інших навушників - Ви це робите на свій страх і ризик. Для встановлення адаптера на навушники Opsmen Earmor M31, M32 і Walker's Razor Slim необхідно витягнути металеві направляючі з пластикових тримачів кріплення і вставити їх в оригінальні тримачі Earmor та Walker's. Тобто, пластикові тримачі на торцях даного кріплення використовувати не потрібно - використовуються оригінальні, не знімаючи їх з боковин навушників. Для навушників Peltor кріплення встановлюється цілком – із пластиковими тримачами. Навушники, каска та рейки в комплект НЕ входять та використовуються на фото тільки для демонстрації кріплення.

Характеристики

Колір
Комплектація
  • Крепление - 2 шт.
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами