Ніж складний кишеньковий, туристичний Flipper Roxon K3-12C27-WT White 207 мм

Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж складний кишеньковий, туристичний Flipper Roxon K3-12C27-WT White 207 мм

Колір: Білий

Продавець:zakupu

4.6/5  ( 2877 оцінок )

2 191

2 148

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складной нож для занятий туризмом и активным отдыхом. Пропонується в трьох різних варіантах кольору: чорний, оранжевий, коричневий. Модель володіє продовговатим лезвием і довгою витянутою ручкою, разновидность лезвия – drop point. Клинок drop point – досить розпростертий тип серед ножевой продукції. Напоминает витянутую каплю. Особливо дієво він себе проявляє, як помічник охотників. Такой вариант инструмента идеален, если речь идет о разных видах отдыха на свіжом воздухе.

Це потужний і гострий інструмент. Он способен хорошо нарезать, строгать, измельчать, обдирать что-либо, выковыривать. Продовгований і рельєфний підпальцевий упор на клинці сприяє зручності при роботі з ножем. Компактним способом складається, і вміщується в карман – він мініатюрний, легкий і ергономічний. Для більш зручної фіксації є кліпса – вона дає можливість прикріпити ніж до поясу, до карману брюк, або закріпити на рюкзаку. Також для зберігання і транспортування виробів передбачений шкіряний чехол, виготовлений з високоякісної шкіри, закривається на кнопку. Його також ви можете закріпити на поясі.

В основі клинка – дається на вибір три різні види стали, а конкретніше: 12C27. Це високоякісні марки стали. 12C27 – після закаливания твёрдость цього сплаву металів становить 58-61 одиниць Роквелла, матеріал показує відмінну стійкість до вишивання. Безупречный режущий край, висока твёрдость, помимо того – висока сопротивляемость ржавчини.

Для того, щоб нож служив більше, важливо дотримуватися правил експлуатації цього виробу. Радять модель берегти від забруднення та намокання, вчасно очистити, протирати та зберігати її в сухому чистому місці.

Ручка ножа виготовлена ​​з двох видів матеріалу – шкіри та склотекстоліту G10. Кожа – легка, преміум-класса. Стеклотекстоліт G10 є міцним і ударостійким матеріалом, який легко переносить вплив вологи, а також вимагається обробці.

Нож без проблем як відкривається, так і закривається, робити ці дії можна однією рукою. Керамічний підшипник придає процесу відкривання і закривання більшу плавність. Замок різновидності фліппера, безпека експлуатації.

Габарити ножа: в закритому вигляді розміри становлять 119,5*28,67*17,2 міліметра. У відкритому вигляді габарити досягають 206,5*28,67*17,2 міліметра. Весь рівень 90,3 граммам. Толщина лезвия досягає 2,68 міліметра. Длина клинка становить 89 міліметрів. Ширина клинка – 21,5 міліметра. Срок гарантії на цю модель – 10 років з моменту придбання, гарантія не поширюється на кожу.

Характеристики:
складний нож для туристичної діяльності, активного відпочинку;
три варіанти кольору: коричневий, чорний, оранжевий;
форма лезвия: drop point;
невеликий;
зручний;
ергономічний;
для зберігання і транспортування передбачена кліпса;
замок вида фліппер;
матеріали лезвія даються на вибір: сталь марки 12C27;
твёрдость стали достигает 58-61 одиниці Роквелла;
защита от ржавчины;
стійкість до вишивання;
в складі рукояти: шкіра, склотекстоліт G10;
безпека використання;
габарити у відкритому положенні: 206,5*28,67*17,2 міліметра;
габарити в закритому положенні: 119,5*28,67*17,2 міліметра;
досягає вага 90,3 грам;

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 89
Загальна довжина, мм
  • 207
Матеріал ручки
  • Натуральна шкіра
Вага, г
  • 90
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».