Ніж Clawgear Combat Tanto Black

Ніж Clawgear Combat Tanto Black

Продавець:Eagle

4.1/5  ( 36 оцінок )

5 796

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Еволюція перевіреного концепту перетворилася на ніж Claw Gear Combat Tanto. Його міцний, але при цьому мінімалістичний дизайн став основою екстримальної міцності та надійності. Будучи виготовленим із 4 мм сталі AUS-8, це підкреслює його бойову надійність, тоді як ергономічно розроблена рукоятка забезпечує відмінний хват та зчеплення навіть в умовах поганої погоди. У дизайн ножа включений склобій, який дозволяє зробити ніж Combat Tanto багатофункціональним. Ніжні розраховані на кріплення на MOLLE системі. Характеристики: Вага ножа – 253 г. Вага ніжок – 140 г. Довжина леза – 180 мм. Довжина рукояті – 120 мм.







Продукцію компанії Clawgear створюють, використовуючи найновіші інновації та технології. Функціональність моделей, вибрані матеріали, технології виробництва, тестування, контроль якості на всіх етапах виробництва, аж до упаковки, всі ці моменти виправдовують очікування споживача, коли він отримує відмінний товар від Clawgear. Це допомагає випускати на ринок вироби, продумані до останніх дрібниць.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».