Двоточковий збройовий ремінь M-tac тактичний чорний, ремінь для довгодульної зброї та карабінів військовий

Двоточковий збройовий ремінь M-tac тактичний чорний, ремінь для довгодульної зброї та карабінів військовий

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

1 241

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Двоточковий збройовий ремінь M-tac тактичний чорний, ремінь для довгодульної зброї та карабінів військовий BLACK

Збройові ремені істотно спрощують поводження зі зброєю. Найпоширеніший спосіб застосування такого ременя — це переноска зброї. Воно постійно перебуває під рукою й боєць не витрачає дорогоцінний час на те, щоб дістатися до зброї, вийняти його з чохла, приготувати до стрільби. Тактичний збройовий ремінь дає змогу перевести зброя в положення, зручне для стріляння, за лічені секунди. Не кажучи вже про те, що під час ведення вогню завдяки ременю зброя «прив'язана» до свого власника та неабияк знижується шанс його втрати під час поранення або перебіжках під вогнем. Також тактичний збройовий ремінь може використовуватися під час патрулювання, у рейдах, на постах і в безлічі інших ситуацій, коли зброя дуже бажано мати під рукою, а тримати її в руках важко і нецільно.

 

 

 

 

Двоточковий збройовий ремінь від вітчизняного бренда M-TAC — це надійний і функціональний аксесуар, який істотно полегшить поводження зі зброєю й не підведе у відповідальний момент.

Вітчизняна компанія M-TAC, що виробляє широкий асортимент продукції Military, Tactical&Outdoor спрямованості, Велика увага приділяє потребам тих, хто за обов'язком своєї служби має справу зі зброєю.

Такі елементи спорядження, як кобури, страхувальні та збройові ремені вирізняються високою надійністю, зручністю і функціональністю і неабияк полегшують і спрощують поводження зі зброєю.

 

 

 

Двоточковий збройовий ремінь від вітчизняного бренда M-TAC виготовлений із якісних матеріалів відомих фірм-виробників. Це стропа Texcel (США), тканина Cordura 1000D (США) фурнітура WJ. Ви можете бути впевнені в міцності і надійності цих матеріалів, вони не підведуть у відповідальний момент.

Конструкція ременя проста і водночас функціональна. Це двоточка, що має просте та зручне регулювання за довжиною. Ви можете налаштувати довжину ременя під Ваш зріст.

Двоточковий ремінь надзвичайно простий у встановленні й експлуатації. Він кріпиться до зброї у двох місцях (точками) — у районі дула та в районі приклада. 

Кріплення здійснюється за допомогою строп Texcel, які протягуються в антабки або охоплюють зовнішній стовбур і приклад.

 

Ремінь має функцію швидкого скидання — з обох боків він обладнаний фастексами. Досить розстебнути фастекс, щоб зняти ремінь.

Плечова частина ременя має м'яку накладку-наплічник, покликану виключити натирання ременем, який під вагою зброї втискується в плече. Це підвищує комфортність використання ременя.

 

Характеристики

Матеріал
Фіксація
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами