Тепловізійний приціл ATN MARS LT 4-8x 160х120

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 8

Тепловізійний приціл ATN MARS LT 4-8x 160х120

Продавець:MiliRealy

57 000

43 900

Немає в наявності

4

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ATN MARS LT 4-8x 160х120

Призначений для здійснення мисливської діяльності на малій відстані. Пристрій підходить тим, кому достатньо наявності стандартного функціоналу. Йдеться про визначення мети за поганих погодних умов або недостатню видимість об'єкта.

Приціл має кілька відмінностей від інших аналогів, вироблених американськими розробниками, і є більш лайтовою версією приладу, включаючи технічні показники, цінову категорію. Старіший варіант ЛТ обійдеться любителям полювання в кілька разів дешевше, ніж застарілий прилад із флагманської лінійки АТН Марс 4.

Головні характеристики тепловізійного прицілу

ATN Mars LT 160 4-8x оснащений високоякісною матрицею (17 мікронів), розширення якої – 120Х160 пікселів, із частотою понад 60 Герц. Ці характеристики є мінімальними, але їх цілком вистачить для того, щоб полювати на об'єкт з дальності приблизно 100 метрів. Що стосується кратності, вона варіюється в межах 4Х-8Х. Пристрій має електроніку, за яку несе відповідальність процесор моделі АТН Обсидіан Кор ЛТ. Зображення відображається на екрані HD-якості, розширення – 1280Х720 пікселів (часто зустрічається у флагманах).

Серед інших технічних особливостей слід зазначити:

діаметр об'єктива – 2,5 сантиметри;

роз'єм підключення – USB Type-C;

розміри приладу – 2,92 х5, 6х5, 5 сантиметрів;

видалення – до 9 сантиметрів;

виявлення мішені – 625 метрів;

розпізнавання об'єкта – 2100 сантиметрів;

захист пристрою – IP-66 (від влучення твердих частинок, пилу, крапель води);

слот для картки пам'яті та об'єм – є, до 256 гігабайт;

гарантійний термін – 2 роки.

Користуватися пристроєм можна за будь-яких погодних умов. У налаштуваннях є можливість зміни палітри кольорів, також присутня змінна кратність і 3D-акселерометр (для визначення прискорення, перевантаження). Крім того, виробник під час розробки цієї моделі додав функцію вдосконалення якості зображення та можливість усунути неякісні пікселі. Що стосується фокусу, вона виконується самостійно, для полегшення процесу в прицілі передбачено наявність діоптрійного налаштування.

Позитивні сторони тепловізійного прицілу

Тепловізійний приціл від американського виробника має велику кількість переваг.

1. Цінова категорія.

Прилад ATN Mars LT 160 4-8x відноситься до бюджетної версії. Це ідеальний варіант для мисливців-новачків, які бажають ознайомитися з цим видом діяльності, але використовуючи якісну техніку.

2. Маленька вага та компактний розмір.

Ця модель є найлегшою і найменшою серед інших тепловізійних прицілів. Загальна вагова категорія складає 650 грамів, довжина – 29,2 сантиметрів. Таким чином, пристрій ідеально підходить для будь-якого виду мисливської зброї, починаючи зі стандартних карабінів до гвинтівок. Тут варто виділити, що приціл не займає багато місця в рюкзаку, а для безпечного зберігання передбачений компактний чохол.

3. Простота встановлення.

Прилад монтується за допомогою спеціального кріплення розміром 3 сантиметри на планку під назвою «Пікатіні». Саме кріплення не йде в загальній комплектації, його потрібно купити окремо. Не варто переживати, що це буде покупка на один раз, тому що надалі його можна буде використовувати для удосконалених моделей, включаючи Марс 4 та інші.

4. Легка експлуатація.

Верхня частина приладу оснащена кнопками (6 штук) для настроювання та подальшої експлуатації прицілу. Сам інтерфейс легкий для розуміння, також є кілька допоміжних підказок.

5. Опція "миттєвої пристрілки".

Ця функція дає можливість навіть мисливцю-початківцю за допомогою одного пострілу налаштувати гвинтівку. Всього необхідно зробити постріл точно в об'єкт, провести суміщення сітки для високоточного прицілювання і кінцевої точки, при цьому не змінюючи розташування рушниці. Далі потрібно просто зберегти налаштовані показники.

6. Енергоефективність.

Ця перевага обумовлюється відсутністю великої кількості опцій, які з'їдають зарядку. Акумулятора вистачає приблизно на 10 годин безперервної роботи. Час повного заряду за абсолютної розрядки – 6 годин.

У комплекті з тепловізійним прицілом йде сам пристрій, високоякісний гумовий наглазник, чохол для зберігання, зарядний кабель та мікрофібра для догляду за оптикою.

Особливості приладу

Корпус пристрою складається з якісної загартованої сталі. ATN Mars LT 160 4-8x чудово поєднується з великокаліберною гвинтівкою та іншими видами мисливської зброї, включаючи арбалет, завдяки простоті кріплення. Крім того, що завдяки прицілу з'являється можливість моментальної пристрілки, він також має такі особливості:

функція чорно-білого та кольорового перегляду території;

стійкість до різних кліматичних умов, включаючи сильні опади (сніг, дощ, туман);

сильний опір при віддачі;

Великий вибір варіацій прицільної сітки.

Частота оновлення кадрів – 60 Герц, і що вище цей показник, то якісніше виведення зображення на екран при пересуванні об'єкта. Теплове розширення, яке становить 160 на 120 пікселів

Матриця

Роздільна здатність матриці160x120

ЯдроATN Obsidian Core LT

Дисплей1280x960 із частотою кадрів 30/60 fps

Оптика

Об'єктив, мм24

Збільшення, х4X - 8X

Поле зору, град, м на 100 м8.3 x 6.2

Дальність виявлення людини, м625

Дальність розпізнавання людини, м315

Дальність ідентифікації людини, м210

Мультимедіа

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, Гбдо 256

microUSBЗовнішній блок живлення USB Type-C

Додаткові можливості

МікрофонТак

Е-компасТак

Експлуатаційні

IP рейтингIP 66

Автономна робота, гдо 10+

Гарантія, міс24

Габаритні розміри, мм292x56x55

Вага, гр650

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Мінімальна кратність, х
  • 4
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами