Тепловізор 850 м Atn Ots-Хlt 160 2.5-10X для військових тепловізійний монокуляр

1 відгук

Код:  366610326

Тепловізор 850 м Atn Ots-Хlt 160 2.5-10X для військових тепловізійний монокуляр

1 відгук

Код:  366610326

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

34 944

Немає в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Atn Ots-xlt 160

 

Тепловізори від виробника ATN зарекомендували себе надійністю, якістю, а також доступною ціною. Купити тепловізор ATN означає тільки одне, ви добре вивчивали ринок тепловізорів і вибрали доступний за ціною, що не поступається за якістю своїм аналогам. Тепловізор АТН здивує Вас, позаяк за порівняно невеликі гроші Ви отримуєте якість, яка не поступається дорогим тепловізійним монокулярам. Прилад нічного бачення ATN компактний і зручний у керуванні. 

Зустрічайте нове покоління тепловізійних сенсорів від ATN. Обладнаний ультрачутливим тепловізійним модулем, він створить чітке та деталізоване зображення, щоб ви могли легко спостерігати за об'єктами в повній темряві. Він чудово працює навіть в умовах недостатньої освітленості, диму та туману. Охоплюючи відстань аж до 850 метрів, монокуляр стане незамінним інструментом під час спостереження. Оцініть усі переваги технологічного та компактного ATN OTS-XLT 160 2,5-10X і насолоджуйтеся користуванням.

Повний набір колірних режимів

 

Гнучке настроювання колірної палітри зображення дасть змогу максимально точно розрахувати відстань до об'єкта. Вибирайте: чорний, яскравий білий, кольоровий або насичено-червоний і безпомилково орієнтуйтеся в просторі. Холодні відтінки ідеально підійдуть для спостереження на відкритій місцевості, а гарячі дадуть змогу чітко побачити глибину градієнта.

Бездоганна якість зображення

 

 Об'єднуючи всю міць ядра Obsidian LT і провідних датчиків, монокуляр створюватиме виняткове зображення. Підтримуючи оптичне масштабування 2,5-10х і поле огляду 6.5° x 4.9°, він дасть змогу бачити більше на відстані. Навіть спостерігаючи за об'єктом на збільшеній дистанції, ви зможете розглянути максимум деталей, яких бракує за звичайних умов. Інфрачервоний сенсор забезпечить кришталево чисту видимість навіть через перешкоди. Тепер дощ, туман і дим не стануть перешкодою. Працюючи на частоті 50 Гц, модуль ІЧ-сенсора зробить кожен рух об'єкта дивовижно плавним, немов із життя. А це мінімум спотворень і ривків під час спостереження за об'єктом, що швидко рухається.

Функція записування мультимедіа

 

Завдяки вбудованій карті пам'яті обсягом 8 Гб монокуляр подарує ще більше можливостей. Записуйте фото та відео в режимі реального часу — його ресурсу вистачить до 8 годин безперервного фіксування інформації. Весь матеріал ви зможете легко перенести на ПК. Використовуйте для цього кабель USB Type-С, який входить до комплекту. Водночас аналоговий відеовихід CVBS (Composite Video Blanking and Sync) призначений для оперативного під'єднання зовнішніх пристроїв зображення.

Економне споживання енергії

 

Створений для стабільної роботи на піку, цифровий монокуляр обладнаний потужним акумулятором. Він здатний забезпечити до 10 годин безперервної роботи на одному заряді.

Інтелектуальні функції далекоміра

 

Вбудований далекомір допоможе точно визначити дистанцію до об'єкта. Регулюйте його настроювання, щоб максимально підвищити якість зображення. Спостерігайте навіть уночі — завдяки термічному датчику монокуляр ATN легко відкоригувати тепловий контраст. 

Компактний розмір і легка вага

 

Завдяки невеликому розміру та вазі прилад не займе багато місця в сумці та буде неймовірно зручним у користуванні.

Витривалий корпус

 

Винятковий захист від пошкоджень гарантує високоміцний корпус. Він надійно запобігає пошкодженню електроніки від ударів і падінь. А завдяки відповідності стандарту IP67 монокуляр не боїться впливу вологи та випадкових бризок води. Прогумовані кнопки забезпечать максимальну зручність керування. Легко міняйте налаштування одним легким натисканням, не відвертаючи уваги від спостереження за об'єктами. 

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Час автономної роботи, год
Мінімальна дистанція фокусування, м
Максимальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення