Беруші активні стрілецькі 3M Peltor Combat Arms 4.1 (370-1045) (12193)

1 відгук

Код:  367141125

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 28 дБ

Беруші активні стрілецькі 3M Peltor Combat Arms 4.1 (370-1045) (12193)

1 відгук

Код:  367141125

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 399 оцінок )

1 150

898

Є в наявності

35

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Беруші 3M Peltor Combat Arms зі шнуром - це революційний винахід у сфері захисту слуху. Активні протишумові беруші 3М Combat Arms 4.1 захищають органи слуху від небезпечного рівня шуму, що виникає від пострілів, вибухів, роботи різноманітних транспортних засобів і агрегатів на промвиробництвах, зберігаючи при цьому здоров'я користувача, забезпечуючи можливість орієнтації в ситуації, що швидко змінюється, обмінюючись інформацією і контролюючи. чи начальника.

При виконанні бойового завдання, стрілецьких вправ у тирі та на стрільбищі, несучи службу із забезпечення правопорядку на стадіонах та демонстраціях, службовці поліції та армії щодня схильні до високих шумових навантажень.
Для виконання поставленого завдання, залежно від ситуації, необхідно застосовувати різні продукти захисту слуху. Беруші 3М Combat Arms 4.1 є універсальним рішенням 2 в 1, придатні для багатьох ситуацій захисту слуху від шумового впливу.

Вибір режиму захисту слуху – активний чи пасивний.
Акустичний ISL мікрофільтр гасить різкий імпульс звуку пострілу або вибуху, але в той же час дозволяє чути навколишнє оточення і орієнтуватися в просторі.
Залежно від ситуації, беруші 3М Combat Arms 4.1 легким торканням клавіші включення фільтра перекладаються на необхідний рівень захисту слуху: користувач може вибирати між повним захистом (шумопригнічення 28 дБ) у закритому положенні клапана та активним режимом (шумопридушення 16 дБ) у відкритому положенні. який дозволяє комфортно спілкуватися та виразно чути тихі звуки. Обидва режими забезпечують захист органів слуху від високих імпульсних звуків.
Беруші легкі та зручні у перенесенні та носінні. Поставляються у легкому транспортному контейнері з двома нашими шнурами: чорним та яскравим салатовим для спортивних тренувань чи рятувальних робіт.

Ергономічним перемикачем берушів 3M Combat Arms 4.1 легко користуватися навіть у рукавичках!
Вкладиші 3M Combat Arms 4.1 багаторазового використання легко чистяться і не потребують елементів живлення, у зв'язку з повною відсутністю електроніки!
САЄ – автоматизація інженерного рішення.
Беруші поставляються у розмірі М (середньому). Виробник НЕ надає інструкцію щодо вибору розміру берушів, але можемо надати пораду від нас. Середній розмір – стандарт, підійде більшості дорослих, переважно чоловікам. Для дівчат та жінок рекомендуємо зупинити свій вибір на Small (маленькому) розмірі. Для людей з великими вушними раковинами необхідно вибирати великий розмір. У магазині також є додатково 3 розміри змінних витків (S, M, L) за додаткову плату.

Комплектація:
беруші (1 пара), сполучний шнурок, пластиковий контейнер для зберігання.

Характеристики

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 28 дБ
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр Артюх
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Чудово працюють. Брав для ЗСУ. Було б зручно до них надійний чехол для носіння і приспособу щоб носити не на канатику якщо їх знімати, а типу доп кріплення за вухо, було б ідеально. Взагалом сподобались.

    Переваги:
    Активні, працює
    Недоліки:
    Не виявив