Тепловізор HikMicro GRYPHON GH25L LRF

Тепловізор HikMicro GRYPHON GH25L LRF

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

107 023

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор HikMicro GRYPHON GH25L LRF

HikMicro Gryphon GH25L LRF– ручна тепловізійна камера з далекоміром від світового лідера індустрії систем відеоспостереження Hikvision Digital Technology Co., Ltd встигла завоювати серця мисливців і відразу зайняла почесне місце серед експертів. Виробник зробив революційний крок, задаючи тон всьому ринку тепловізійної моніторингової оптики. Вперше в прилади були впроваджені функції, що раніше використовувалися виключно у професійній вимірювальної технікці Монокуляр оснащений відразу двома типами камер: цифровою і тепловізійною. Функції суміщення зображень відкрили нерозкриті можливості у сфері спостереження. Якість картинки оновила рекордний показник, надаючи більш чітку картинку віддалених об'єктів. Відстань, з якої можна виявити об'єкт, розміром з людину або тварину дорівнює 1800 м. Тепловізор обладнаний вбудованим лазерним далекоміром, який з похибкою до 1 м може визначити відстань до цілі на відстані до 600 метрів. Ця функція була сприйнята любителями полювання досить позитивно, тому як дані про відстань до цілі відіграють ключову роль.

В якості оптичного каналу виступає цифрова камера 1/2”Progressive Scan на CMOS сенсор HD якості. За тепловізійне зображення відповідає високочутливий сенсор Vox 384х288 pix. @ 12µm (NETD)

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Максимальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення