Ніж складний, замок Liner Lock Zero Tolerance ZT0350TS folder g-10 black/tiger s 193 мм

Довжина клинка, мм
  • 83

Ніж складний, замок Liner Lock Zero Tolerance ZT0350TS folder g-10 black/tiger s 193 мм

Продавець:zakupu

4.6/5  ( 2751 оцінок )

11 635

11 406

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Як і його великий брат ZT 0350 ТЅоснащен системою швидкого відкриття SpeedSafe, завдяки плавнику (фліпперу) привести ніж в робочий стан можливо навіть перебуваючи в рукавичках.

Порошкова сталь S30V стійка до корозії і має гарну зносостійкість. Рукоять виготовлена з текстурованого пластику G-10, її анатомічно вигнута форма забезпечує зручний і контрольований хват.

Насічки, розташовані на верхній частині рукояті, мають помірну грубість і надають додаткову надійність під час експлуатації.

Фіксація клинка у відкритому стані відбувається за коштами замку LinerLock. Кишенькова кліпса може бути переставлена в одне з чотирьох можливих положень, для ліво руких, праворуких, кінчиком вниз або вгору.

Наскрізний отвір в хвостовій частині рукояті дозволить користувачеві доукомплектувати свій ніж шнурком або темляком. ZERO TOLERANCE ZT 0350ts невеликий і міцний, складаний напівавтоматичний ніж, орієнтований на носіння і використання його в межах міста.

На сьогоднішній момент компанія Zero Tolerance випускає серію ножів 0350 з різними матеріалами (кольорами) рукоятей, а також з різними покриттями клинків.

Ніж ZERO TOLERANCE ZT 0350 TS Matte Black Folder SpeedSafe міцний, високотехнологічний ніж, призначений для вирішення тактичних завдань.

Тип ножа складний
Вид ножа кишеньковий
Тип замка Liner lock
Тип заточування прямий
Марка стали S30V
Форма клинка clip-point
Матеріал рукоятки G10
Колір рукоятки чорний
Загальна довжина 193 мм
Довжина клинка 82.5 мм
Вага 175.8 г

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 83
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 193
Вага, г
  • 176
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».