Ніж складаний кишеньковий, туристичний з фіксацією Liner Lock StatGear PKT-AL-BLUE Pocket Samurai 118 мм

Довжина клинка, мм
  • 50

Ніж складаний кишеньковий, туристичний з фіксацією Liner Lock StatGear PKT-AL-BLUE Pocket Samurai 118 мм

Продавець:zakupu

4.6/5  ( 2877 оцінок )

1 335

1 308

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножа Кишеньковий Самурай StatGear - яскрава модель брелочного типу, прекрасно розміститься на зв'язці ключів або рюкзаку. Модель виготовляється в декількох колірних рішеннях. Всі вони стильні і оформлені в стриманому типі, наближеному до японської тематики. Сама назва моделі Самурай говорить багато про що-ніж стриманий, але при цьому корисний, має приховані можливості, при напускний простоті і мінімалістичному дизайні володіє внутрішньою силою і надійністю.

Клинок форми танто виконаний зі сталі 440С. Довжина його 50 мм, чого цілком достатньо для виконання екстреного завдання або рядового різу. Сталь клинка прекрасно зарекомендувала себе в ножовий індустрії і широко використовується для виготовлення лез. Матеріал відмінно протистоїть іржавінню, не боїться окислення при контакті з продуктами, добре підтримує заточку і володіє хорошим рівнем в'язкості, щоб не позначатися при найменших механічних навантаженнях.

Для фіксації клинка використовується замок Замок вкладиша, один з небагатьох, хто чудово переносить забруднення і легко регулюється при необхідності. Простота відкриття підтримується наявністю двостороннього шпенька на клинку. Так, ніж може використовуватися як правшами, так і ліворукими користувачами.

Рукоять з авіаційного алюмінію дозволяє полегшить питому вагу моделі і надає ножі додаткову надійність і стійкість до зовнішніх факторів впливу. Кишеньковий ніж StatGear Pocket Samurai PKT-AL випускається в декількох варіантах забарвлення, всі вони яскраві і запам'ятовуються, дозволяють розбавити нудний повсякденний образ і підняти настрій.

Тип ножа складний
Вид ножа кишеньковий, туристичний, брелок
Тип замка Liner lock
Тип заточування прямий
Марка стали 440C
Колір клинка сталевий
Форма клинка Tanto
Сталь клинка нержавіючий
Матеріал рукоятки Алюміній
Колір рукоятки синій
Загальна довжина 118 мм
Довжина клинка 50 мм
Вага 30 г
Чохол /піхви Ні
Гарантія 14 днів
Країна виробник Китай
Довжина в складеному стані 68 мм

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 50
Загальна довжина, мм
  • 118
Матеріал ручки
  • Алюміній
Вага, г
  • 30
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».