Гвинтівка пневматична Optima Mod.25 кал. 4,5 мм SuperCharger Vortex

Гвинтівка пневматична Optima Mod.25 кал. 4,5 мм SuperCharger Vortex

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

5 590

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Optima Mod 25 оснащений пружинно-поршневим механізмом, що зводиться переломом ствола. Ця модель добре підійде для навчання стрільбі через меншу потужність і масу в порівнянні з іншими пістолетами Optima. Ударно-спусковий механізм, ствол і ствольна коробка виготовлені зі збройової сталі, рукоятка цього пістолета зроблена з пластику, який не боїться різких перепадів температур, підвищеної вологості і менш схильний до сколів і тріщин. Рукоятка ергономічної форми забезпечує надійний хват та покращує контроль над пістолетом. Спусковий гачок захищений полімерною захисною скобою. Ручний запобіжник кнопки розташований з правого боку пістолета. Також передбачено захисний механізм, який запобігає випадковому зняттю зброї із запобіжника під час зведення. Наявність кріплення типу Ластівчин хвіст дозволяє встановити на пістолет коліматорний приціл. Пістолет оснащений відкритими прицільними пристроями Truglo: повністю регульованим по горизонталі та вертикалі, а також закритою мушкою з оптоволоконними нитками зеленого та червоного кольору - для комфортного прицілювання в умовах слабкого освітлення. У комплект входить надульник для зменшення зусилля зведення пістолета, кулеуловлювач, паперові мішені та коробка з кулями.

Характеристики

Місткість магазина
Матеріал
  • Пластик
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!