Стартовий пістолет Retay G17 black Глок 17 шумовий MS

Стартовий пістолет Retay G17 black Глок 17 шумовий MS

Продавець:KHmastershot

4.9/5  ( 141 оцінок )

3 499

Є в наявності

56

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сигнально-стартовий пістолет Retay G17 є копією відомого австрійського пістолета Glock 17. Для виробництва Retay G17, виробники використовували сучасні технології та матеріали, такі як ударостійкий пластик, металевий сплав і сталь. Завдяки використанню полімерних матеріалів пістолет має невелику вагу і практично не схильний до корозії. Магазин у цій моделі дворядний з перебудовою в один ряд і вміщує 14 холостих патронів калібру 9 мм.

Виробник: Retay Arms (Туреччина)
Тип зброї: сигнальний пістолет
Тип боєприпасу: неодружені патрони
Тип стовбура: заглушений, висвердлений отвір нагору
Калібр, мм: 9
Колір чорний

Прицільні пристрої: є, нерегульовані цілік і мушка
Зарядність: 14 патронів
Матеріал рами затвора: сплав
Матеріал прикладу (рукоятка): пластик
Довжина загальна, мм: 186
Вага, кг: 0,818
Комплектація: пластиковий кейс, йорж, пістолет, маслянка, інструкція

Retay G17 є напівавтоматичним стартовим пістолетом версією Glock 17.

Пістолет має виконану з полімеру рамку та енергомічний дизайн.

Retay G17 розрахований під використання холостого патрона калібру 9мм. Канал стовбура заглушений, що попереджає можливість використання патронів іншого типу, у тому числі травматичних. Вилучення заглушки за допомогою підручних засобів неможливе, до того ж така спроба суперечить законодавству. Для відведення порохових газів передбачено дросельний отвір. Retay G17 робить досить сильний звук пострілу, який можна порівняти за рівнем шуму з бойовим пістолетом. Може застосовуватися як для використання як стартовий пістолет на різних змаганнях, так і для подачі умовного сигналу, а також для відлякування тварин. Крім того, Retay G17 може служити для отримання або відточування навичок поводження зі зброєю, зокрема тренажер з неповного розбирання. Корпус пістолета виконаний з полімеру зброї, який забезпечує захист від механічних впливів і можливість застосування навіть в негоду.

Надійність використання гарантують виготовлені зі сталі ствол завтовшки 3 мм і 14-ти зарядний магазин, який витягується шляхом натискання кнопки, що розташована на рукоятці.

Посадка пістолета Retay G17 в долоню дуже зручна, комфортний хват, завдяки ергономічній рукоятці.

Габарити моделі: довжина 186 мм, висота 130 мм. Вага без боєприпасів – 818 грамів.Для безвідмовної роботи рекомендується регулярно проводити чищення, для цього виробник комплектує Retay G17 йоржиком для чищення та нейтральним маслом. Пістолет поставляється у надійному ергономічному пластиковому кейсі. Ви можете купити Retay G17 без будь-яких дозволів і довідок у нашому інтернет магазині прямо зараз, тим більше за всіх переваг цієї моделі ціна викликає захоплення! Турецький виробник Retay Arms займає пристойну частку ринку та співпрацює з дистриб'юторами всього світу. В Україні фірма з'явилася нещодавно і завоювала популярність за рекордний термін, це обумовлено бюджентою цінової політикою у поєднанні з відмінною якістю виробів.

Характеристики

Калібр
Запобіжник
  • Ручний
Матеріал корпусу
  • Метал
Матеріал ручки
  • Метал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами