Захисні тактичні окуляри .3 комплектів лінз ESS Койот.Товщина лінз 3 мм!

4 відгуки

Код:  368909925

Захисні тактичні окуляри .3 комплектів лінз ESS Койот.Товщина лінз 3 мм!

4 відгуки

Код:  368909925

Продавець:Перемога

4.8/5  ( 90 оцінок )

444

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Захисні тактичні окуляри .3 комплектів лінз ESS Койот.Товщина лінз 3 мм! Товщина лінз 3 мм.для порівняння така товщина у захисної маски Футляр із системою моллі. Тактичні окуляри ESS зі змінними лінзами ідеально підходять для роботи в різних погодних умовах (сніг/дощ/пісок) і в будь-який час доби (ранок/вечі). Ця модель тактичних окулярів розроблена спеціально для використання в військовій справі, стрільбі, тактичних іграх і на катанні на велосипеді. Лінзи виготовлені з полікарбонату та мають покриття захистом від UV-400. Також лінзи мають антивідблискове покриття, захист від подряпин і антитуман. Характеристика лінз Сірі : забезпечують правильне визначення кольору, захищають від відблисків і прямих світлових променів. Ідеально підходить для повсякденного використання. Прозорі MLC: прозорі лінзи зі спеціальним багатошаровим покриттям. Посилюють гостроту зору за низького освітлення. Жовті: високо контрастні жовті лінзи. Ідеально підходить для дуже низьких умов освітлення. Комплектація: •Окуляри •3 комплекти змінних лінз • М'який мішечок для окулярів • Серветка • Змінна насадка на ніс • Футляр
Усім шанувальникам тактичного спорядження пропонуємо окуляри ESS з сертифікатом якості ANSI Z87.1!
Ми з радістю повідомляємо, що наш магазин отримав сертифікат якості ANSI Z87.1 для тактичних окулярів ESS. Цей стандарт безпеки був розроблений національним інститутом стандартизації США і гарантує механічну захисту очей.
Один з основних показників відповідності стандарту ANSI Z87.1+ - це здатність лінзи витримувати пряме попадання дрібних предметів, що рухаються з високою швидкістю. Згідно з цим стандартом, лінзи тактичних окулярів ESS забезпечують захист навіть від попадання сталевих кульок діаметром 6,4 мм, що рухаються зі швидкістю від 50 до 100 м/с (177-350 км/год).

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Александр Савчук
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    Удобные и качественные очки. Хорошо прилегают, не спадают, не сдавливают, в носке комфортные, линзы не искажают.

  • Юра Лаврінюк
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    Якість хороша, окуляри мені сподобались.

  • Євген Сідоров
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    Чудовий товар. Нарікань нема. Якість хороша. Все що я хотів - я отримав! Дякую.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →