Пневматична гвинтівка Optima Mod 130 з газовою пружиною

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Optima Mod 130 з газовою пружиною

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

11 480

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Optima Mod.130 - гвинтівка переломного типу супер Магнум, початкова швидкість польоту кулі 382 м/с.

ОСОБЛИВОСТІ ГВИНТІВКИ

  1. Пневматична гвинтівка Optima Mod.130 є однією з найпотужніших серед інших моделей Optima, забезпечуючи початкову швидкість кулі на рівні до 380 м/с і енергію в 24 Дж. Модель оснащена пружинно-поршневим механізмом, який зводиться переломом ствола.
  2. Гвинтівка оснащена ложею типу Thumbhole з ударостійкого пластику, завдяки якому вона не боїться різких перепадів температур, підвищеної вологості і менше піддається сколам і тріщинам, ніж дерев'яні ложі. Ложа обладнана спеціалізованою системою Shock Absorber System - SAS™ - системою поглинання удару і вібрації, розробленою і запатентованою компанією Hatsan. Завдяки системі SAS більшість ударів і вібрацій, які з'являються під час пострілу, поглинається, тим самим покращується точність пострілу. Гумовий потиличник приклада призначений для пом'якшення удару в момент пострілу (віддачі) і підвищення стійкості зброї при прицілюванні.
  3. Стовбур - нарізний і виготовлений зі збройової сталі та доповнений полімерним кожухом. Гвинтівка оснащена новим ударно-спусковим механізмом Quattro Trigger з поліпшеним регулюванням спуску. Quattro Trigger дає змогу налаштувати хід спускового гачка і зусилля спуску, що дуже важливо для гвинтівки такої потужності.
  4. Автоматичний запобіжник перенесено у верхню частину ствольної коробки. На ствольній коробці розташована планка типу Ластівчин хвіст і Weaver/Picatinny, на яку можна встановлювати різноманітні прицільні пристосування. Для того, щоб стрільба з оптичного прицілу (не входить до комплекту) була стабільною, на ствольній коробці встановлений стопор, який блокує зсув кріплення з прицілом, що відбувається внаслідок віддачі.
  5. Присутні регульовані механічні прицільні пристосування - мушка і цілик ""TRUGLO"" з можливістю регулювання за горизонталлю і вертикаллю і фібро-оптичними нитками, що забезпечують комфортне прицілювання навіть в умовах недостатньої видимості.""

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 1280
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 415 мм
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!