Тактичні окуляри Daisy С9 армійські захисні з поляризацією з 4-ма змінними лінзами Койот

2 відгуки

Код:  369680688

Тактичні окуляри Daisy С9 армійські захисні з поляризацією з 4-ма змінними лінзами Койот

2 відгуки

Код:  369680688

Продавець:Перемога

4.8/5  ( 87 оцінок )

797

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні окуляри Daisy С9 армійські захисні з поляризацією з 4-ма змінними лінзами Койот Тактичні окуляри зі змінними лінзами Daisy C9 будуть корисні не лише для військовослужбовців, але й для водіїв, велосипедистів, стрільців, рибалок, туристів. Універсальні окуляри надійно захищають очі від літнього сонця, відблисків води, сліпучих відблисків снігу взимку, світла фар зустрічних автомобілів уночі. Вам не доведеться мружитися і напружувати очі, що сприятливо позначиться на зорі. Також окуляри Daisy c9 дуже стійкі до пошкоджень, ударів та подряпин, тому забезпечують надійний захист органів зору у бойових умовах. За допомогою простої та зручної заміни скла окуляри будуть вашим цілорічний універсальним супутником і вдень і вночі. Жовті лінзи краще носити в похмуру погоду, вночі і в умовах слабкого освітлення, так як вона підвищує контрастність і дозволяє розглянути навколишні предмети в дрібних деталях. Кольорові лінзи - подібна лінза дуже корисна при яскравому рівні освітлення в сонячний та погожий день, так само ця лінза має захист від УФ-400. Чорна поляризаційна лінза - ідеально підходить для повсякденного носіння при стандартному освітленні Прозорі лінзи – захищають очі від пилу, вітру та механічних пошкоджень, забезпечую безпечний огляд. Окуляри Daisy c9 забезпечують надійний захист від ультрафіолету та механічних пошкоджень, не спотворюють картинку, мають високу міцність і універсальність для різних ситуацій. Характеристики: Лінз у комплекті: 4 (прозора,кольорова, жовта, затемнена); Матеріал лінз: полікарбонат; Матеріал оправи: ABS-пластик; Колір оправ: чорний; Комплектація: чохол, футляр, захисні тактичні окуляри, 4 змінні лінзи, кріплення на голову
Усім шанувальникам тактичного спорядження пропонуємо окуляри Daisy C9 з сертифікатом якості ANSI Z87.1!
Ми з радістю повідомляємо, що наш магазин отримав сертифікат якості ANSI Z87.1 для тактичних окулярів Daisy C9. Цей стандарт безпеки був розроблений національним інститутом стандартизації США і гарантує механічну захисту очей.
Один з основних показників відповідності стандарту ANSI Z87.1+ - це здатність лінзи витримувати пряме попадання дрібних предметів, що рухаються з високою швидкістю. Згідно з цим стандартом, лінзи тактичних окулярів Daisy C9 забезпечують захист навіть від попадання сталевих кульок діаметром 6,4 мм, що рухаються зі швидкістю від 50 до 100 м/с (177-350 км/год).

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Макар Заруднєв
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    Відповідають опису, якісні хороші окуляри.

  • Юрій Корешко
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    Класні! Взяв повний комплект, дуже радий.