Ніж тренувальний Grand Way 1072 мод2

Матеріал клинка

Ніж тренувальний Grand Way 1072 мод2

Продавець:Right Time

4.9/5  ( 312 оцінок )

334

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Увага! Для занять фліпінгом ніж має пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби гарантія не поширюється.

Тренувальний ніж 1072 – це безпечне пристосування, що дозволяє тренуватися у фліпінгу та відпрацьовувати безліч інших прийомів поводження з таким типом ножів. Як такого клинка в нього немає - його роль грає пластина з отворами, які несуть як декоративну, так і практичну функцію: полегшувати вагу. Ця пластина складається і ховається в рукоятку, як і в класичному ножі.

Виготовлений ніж із 420 сталі. Рукоятка скелетного типу, що поділяється вздовж на дві частини.

Відсутність леза - це гарантія абсолютної безпеки як для вас, так і для оточуючих - з таким ножем можна вправлятися, не боячись порізів і поранень, що робить цей інструмент відмінним тренувальним засобом, який підходить для відпрацювання прийомів поводження зі справжнім ножем.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Метал
Твердість клинка
  • 52-55
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».