Плитоноска WS-EXP 3.0 Warrior Spirit койот

Плитоноска WS-EXP 3.0 Warrior Spirit койот

Продавець:Следопыт

3.7/5  ( 69 оцінок )

6 864

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Матеріал виробництва цієї моделі: Cordura 1000D. Це міцний зносостійкий матеріал, який відмінно тримає форму, не деформується при намоканні, стійкий до стирання та високих навантажень. Зшита надміцними армованими нитками. Розрахована для стандартних плит 25*30см, клапан додатково фіксується внутрішніми стропами для запобігання їх випаданню.

Передня частина має кишеню для особистих речей.

Камербанд має систему кріплення MOLLE зовні, що дозволяє розмістити додаткове тактичне спорядження. Пряжка швидкого скидання дозволяє розблокувати та відкрити комплект одним рухом. Використовуючи переваги, можна швидко одягати та знімати камербанд, без необхідності виконання тривалого процесу. Вона покращує ваш особистий комфорт і значно полегшить одягання та зняття. Крім цього, серед переваг зазначена можливість швидкого регулювання об'єму камербанду, не знімаючи жилет, що дозволяє швидко адаптувати жилет під різних користувачів або різну кількість шарів одягу.

Передня та задня панелі MOLLE із текстильної застібки виробництва Velcro/Alfatex.

Верхні лямки кріплення виготовлені з використанням 3D сітки та демпфера, мають ергономічну форму, яка розподіляє навантаження, тому плитоноска майже не відчутна, тобто не навантажує плечі. Також на плечах встановлені пряжки швидкого скидання.

Розташування демпферних подушок із використанням 3D сітки на внутрішніх передніх та задніх частинах забезпечує пом'якшення при навантаженні та ударах.

Також є можливість поєднувати із штурмовими рюкзаками.

Характеристики

Колір
  • Койот
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами