Стартовий пістолет шумовий Берета 92 Retay Mod. 92 black (Beretta 92 FS)

Стартовий пістолет шумовий Берета 92 Retay Mod. 92 black (Beretta 92 FS)

Продавець:SIA-Shop

5/5  ( 33 оцінок )

3 780

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стартовий пістолет шумовий Берета 92 Retay Mod. 92 black (Beretta 92FS)

Retay Mod.92 - шумовий пістолет для відстрілу неодружених патронів калібром 9 мм. Шумовий пістолет може бути використаний для подачі звукового сигналу. Дана модель від турецької компанії є реплікою пістолета зі світовою популярністю Beretta 92 FS, призначеного для подачі звукових сигналів, дресирування, кіноіндустрії та відпрацювання навичок поводження зі зброєю.
 Модель зовні схожа на відомий пістолет Beretta 92FS, зберігаючи схожі габарити, масу та пристрій. Рамка виконана з легко сплавного металу, а стовбур із сплаву цинку, алюмінію та міді. Завдяки використанню полімерних матеріалів пістолет практично не схильний до корозії.
Огромным плюсом пистолета является наличие предохранителя, для того чтобы избежать случайного выстрела. Retay Mod 92 оборудован дроссельными отверстиями.
  Пистолет оборудован магазином, который извлекается как у боевого аналога. Пистолет может стрелять как специальными шумовыми патронами, так и газовыми сигнальными боеприпасами, вместимость магазина пятнадцать патронов. В целом, это устройство можно расценивать как схожую на оригинальный Beretta 92FS массогабаритную сигнально-шумовую единицу оружия. производитель: Retay Arms (Турция)

Ствол заглушен для предотвращения стрельбы газовым или травматическим патроном. Прицельные приспособления в виде мушки и целика имеют декоративный характер.
Разборка Retay Mod.92, как и у оригинала, производится оттягиванием скобы спускового крючка вниз и сдвигом затворной рамы в сторону взвода.
Для безвідмовної роботи пістолета не забувайте чистити після кожної стрілянини. Зберігайте у недоступному для дітей місці.
 Головним плюсом Retay Mod 92 є рекордно низька ціна.

Для зручності зберігання та обслуговування в комплекті надається пластиковий кейс з ручкою, а також набір нейтральної олії та дротяний нейлоновий шомпол.


Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 212
Обойма
  • 15 + 1
Вага, г
  • 1155
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами