Трипод для стрільби Leofoto LM-324CL

Висота
  • 202 см см

Трипод для стрільби Leofoto LM-324CL

Продавець:Over Store

4.5/5  ( 123 оцінок )

26 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Описание Трипод для стрільби Leofoto LM-324CL

Нова лінійка триподів Summit series Tripods від компанії Leofoto – це сучасна технологія для фотообладнання. Її характерними рисами є: легкість, надійність і простота використання.

Summit series – класичне для свого типу фотообладнання триноги. Вони мають компактний дизайн та легкий вес. Їх просто розкласти та провести необхідний монтаж на кріплення, що зумовлює комфорт роботи з ними.

Особливості: - "Павук" триноги має порожню основу і максимально полегшений і простий у розкладці. Центральна платформа легко демонтується і замінюється на потрібний фотографу модуль. - бічні відверстия платформи мають різьблення 3/8, що дозволяє монтувати на них додаткове обладнання. - напівавтоматичні кутові упори дають можливість контролювати рух "ніг". - Телескопічні ніжки виконані з десятикульового карбону та сегментовані, це означає, що вони не тільки зносостійкі, а й легкі. - Перехідник змінний. - комплектується чохлом.

Оптичний трипод LM-324CL призначений для встановлення оптики у певній позиції. Має регульовану висоту завдяки трьом телескопічним "ногам", виготовленим із десятикульового карбону. Для жорсткого становлення його на пересіченій місцевості кінці ног мають спеціальні стопи, які можна викрутити та замінити на шипи для більшої стійкості. При необхідності шкірна з секцій може бути легко демонтована буквально про четверть обороту. Так само він монтується на місце.

Підстави "ніг" обладнані напівавтоматичним контролем розвороту, який можна відключати натисканням кнопки біля основи.

Майданчик трипода максимально полегшений і має бічні відверні з різьбленнями для встановлення додаткового обладнання. Затискувач осьового елемента виготовляється спеціальним винтом для ручного монтажу, що не вимагає використання додаткового інструменту. Також у конструкцію бази входитиме запобіжний замок у вигляді піна, що жорстко утримує рівень установленого модуля.

У складеному стані трипод Leofoto LM-324CL досить компактний і не вимагає багато місця для зберігання та перенесення.

- кількість секцій - 4. - максимальне навантаження - 25 кг. - Габарити у складеному стані: 67,8 х 32 х 30 см. - Діаметри секцій: 32.5 мм, 28 мм, 25 мм, 22 мм.

Характеристики

Матеріал
Висота
  • 202 см см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами