Ніж складаний (напівавтоматичний) Тактичний із Кресалом та Паракордом

1 відгук

Код:  370889724

Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал клинка

Ніж складаний (напівавтоматичний) Тактичний із Кресалом та Паракордом

1 відгук

Код:  370889724

Продавець:Totalmax

4.6/5  ( 264 оцінок )

700

449

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

41

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

НІЖ СКЛАДНИЙ LK76

Ніж складаний LK76 – це суцільнометалевий складаний ніж середніх розмірів, з клинком із 420 сталі марки. Основні характеристики цього сорту сталі – доступність, висока опірність іржі та легкість виправлення.

За фіксацію цього ножа у розкритому вигляді відповідає класичний, безвідмовний лайнер-лок – замок, що відрізняється підвищеною надійністю і доповнений асистом, для більш швидкісного розкладання клинка.

Таким чином, у нас виходить два варіанти розкладання ножа – швидший, з натисканням на виступ-плавник у верхній частині клинка та використанням асиста. І простий, за допомогою двостороннього шпенька. Обидва варіанти зручні при однорукому відкритті, як шульгам, так і правшам.

У рукоятці є дизайнерські вирізи та отвори, в які пройде паракорд. Довгі закінчення цієї оплетки можна використовувати як темляк.

Також, на рукояті ножа LK76 є насічки - на початку, ближче до клинка, і у її закінчення, що роблять утримання ножа зручнішим і надійнішим. Крім того, для зручності повсякденного носіння на кишені ніж оснащений кліпсою.

Головною ж особливістю цього доладного ножа є те, що в комплект з ним входить невелике кресало для отримання відкритого вогню. Це пристосування сучасного типу, виготовлене з мішметалу – фероцерію. З його допомогою ви легко організуєте собі багаття, не побоюючись, що вам зашкодять вогкість і намокання.

В цілому, складаний ніж LK76 – це надійний складаний ніж для використання щодня, так і в походах, який стане вам у нагоді в різних життєвих ситуаціях.

ВИД НОЖА: СКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 210

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 90

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 120

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.5

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 32

МАРКА СТАЛИ: 420

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 52-55

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: PAINT

МАТЕРІАЛ РУКОЯТІ: ШНУР, ПЛАСТИК

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: ТАК

ТИП ЗАМКУ: LINER LOCK (ASSISTED LOCK)

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: НІ

МАСА, Г: 140

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 32
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 90
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ковалевський Олексанр Вікторович
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Чудовий подарунок.Брат задоволений. + бонусний подарунок брелок.РЕКОМЕНДУЮ

    Переваги:
    Гострий.Все збігається з описом

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».