Стартовий пістолет Retay G17 Olive

Стартовий пістолет Retay G17 Olive

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 129 оцінок )

3 444

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стартовий пістолет Retay G17 – ще одна модель для любителів копій вогнепальних пістолетів. На цей раз – знаменитого Glock 17.

ОСОБЛИВОСТІ ПІСТОЛЕТА

  1. Зовні пістолет абсолютно ідентичний бойовому аналогу, до масо-габаритних характеристик. За принципом дії пістолети теж схожі, але є одна найважливіша відмінність – Retay G17 розрахований під холостий патрон калібру 9мм.
  2. Канал ствола заглушений, а тому жодні інші патрони використати не вдасться (у тому числі і травматичні). Вилучення заглушки за допомогою підручних засобів неможливе, до того ж така спроба суперечить законодавству. Порохові гази відводяться через дросельний отвір.
  3. Стріляє Retay G17 дуже голосно! Тому такі пістолети і називають шумовими або сигнальними - відмінно підходять для подачі сигналу на змаганнях або відлякування звірів. Можна пістолет використовувати і для відточування навичок поводження зі зброєю, наприклад, як тренажер з неповного розбирання. А розбирати його дуже зручно: потрібно лише опустити фіксатор донизу до клацання, потягнути затвор назад, підняти вгору і зрушити вперед. Все, затвор знято! Не потрібно нічого витягувати, утримувати та притискати! Складання проводиться у зворотному порядку.
  4. Корпус пістолета зі збройового полімеру (як і у бойового Глока 17), якому не страшні зміни погоди та механічні дії.
  5. Магазин зі сталі, УСМ і ствол завтовшки 3 мм теж сталевий, затвор зі сплаву. Взявши пістолет до рук, ви обов'язково оціните зручність хвата, а все завдяки рифленій рукоятці з виїмками під пальці.
  6. Магазин вміщує 14 патронів, після відстрілу стає на затримку затвора. У стартового пістолета Retay G17 немає прапорцевого запобіжника та курка. Збережено принцип дії Glock 17 – «вихопив і стріляй». Незважаючи на відсутність запобіжника, постріл не відбудеться без натискання спускового гачка «безпечної дії».
  7. Мушка і цілик нерегульовані, що не дивно для стартового пістолета, адже тут вони потрібні тільки для зовнішньої відповідності.

Для безвідмовної роботи рекомендується регулярно проводити чищення, для цього виробник комплектує Retay G17 йоржиком для чищення та нейтральним маслом. Пістолет поставляється у надійному ергономічному пластиковому кейсі.

Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 186 мм
Обойма
  • 14
Вага, г
  • 818
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами