Пневматичний пістолет Макарова KWC KM-44DHN

58 відгуків

Код:  371099757

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Макарова KWC KM-44DHN

58 відгуків

Код:  371099757

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2292 оцінок )

3 240

Немає в наявності

23

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тайванський виробник пневматичних і страйкбольних пістолетів KWC випустив продукт, який буде цікавий практично всім. Пістолет виконаний із металу, працює на дванадцяти грамових СО2 балончиках, має ємність магазину 18 куль.

Цей пістолет добре відомий усім, протягом багатьох років він перебуває на озброєнні військових сил та внутрішніх військ. Багато виробників зброї випустили його як пневматичну зброю. Його зовнішній вигляд – це точна копія пістолета Макарова, корпус виготовлений з металу за винятком накладок рукояті. У деяких елементах виробники все-таки внесли свої коригування, наприклад, у деяких моделях є нефункціональні елементи на корпусі пістолета, обойми з прихованим і видимим гвинтом і обоймами для зарядки боєприпасу. Cybergun KC-44DHN (Makarov) розрахований під балони СО2 та 18 кульок ВР. Має хорошу купчастість і скорострільність за рахунок плавного спуску спускового гачка. Загалом цей пістолет стане гарним доповненням до колекції любителів.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 58

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!