Захисні армійські тактичні окуляри з поляризацією Daisy С9 black+ 4 комплекти лінз

1 відгук

Код:  371115276

Захисні армійські тактичні окуляри з поляризацією Daisy С9 black+ 4 комплекти лінз

1 відгук

Код:  371115276

Продавець:Перемога

4.8/5  ( 87 оцінок )

797

Є в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Захисні армійські тактичні окуляри з поляризацією Daisy С9 black+ 4 комплекти лінз Характеристики та особливості: Жовті лінзи: висока контрастна жовта лінза – чудово підходить для дуже низького освітлення, особливо вночі. Об'єктиви нічного бачення: із спеціальним багатошаровим покриттям. Покращує гостроту зору при слабкому висвітленні. Вони відмінно підходять для екстравагантних поїздок, стрільби, ПЗЗ та пейнтбольних ігор, а також для щоденного використання. Сірі чорні лінзи: Анти UVA, UVB із фільтром UV400. Надання істинного визначення кольору. Ідеально підходить для щоденного використання в сонячну погоду та водіння. Кольорові лінзи: Анти UVA, UVB з фільтром UV400 для носіння при сильному сонячному світлі. Окуляри мають товстий і м'який чохол, тканину, знімне скло 4 пари, ремінець на липучці для запобігання падінню. Завдяки спеціальній піні, близько до ока, вони ефективно захищають ваші очі від пилу та вітру. В комплект входить: Окуляри DAISY С9 4 комплекти змінного скла зі стійких полікарбонатів та UVA та UVB UV400 - футляр / тканина / ремінці Характеристики Захисні військові тактичні окуляри з поляризацією Daisy С9 + 4 комплекти лінз Особливості Знімні лінзи Матеріал лінз Полікарбонат Вид Окуляри Комплектація Окуляри DAISY C9 4 комплекти змінного скла зі стійких полікарбонатів та UVA та UVB UV400. 1 х футляр 1 x тканина для протирання скла 2 x ремінці для кріплення
Усім шанувальникам тактичного спорядження пропонуємо окуляри Daisy C9 з сертифікатом якості ANSI Z87.1!
Ми з радістю повідомляємо, що наш магазин отримав сертифікат якості ANSI Z87.1 для тактичних окулярів Daisy C9. Цей стандарт безпеки був розроблений національним інститутом стандартизації США і гарантує механічну захисту очей.
Один з основних показників відповідності стандарту ANSI Z87.1+ - це здатність лінзи витримувати пряме попадання дрібних предметів, що рухаються з високою швидкістю. Згідно з цим стандартом, лінзи тактичних окулярів Daisy C9 забезпечують захист навіть від попадання сталевих кульок діаметром 6,4 мм, що рухаються зі швидкістю від 50 до 100 м/с (177-350 км/год).

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Іван Славчук
    Відгук від покупця. Продавець: Перемога

    нормальні окуляри, нормальна ціна, все ок.