Захисні спортивні окуляри Daisy С9 Койот

Захисні спортивні окуляри Daisy С9 Койот

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

799

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні захисні окуляри Daisy С9 Койот 

Тактичні окуляри Daisy С9 з поляризацією та змінними лінзами - це надійний і універсальний захист для очей в будь-яких умовах. Ці окуляри корисні для військових, водіїв, велосипедистів, стрільців, рибалок, туристів і будь-якого, хто потребує надійного захисту очей від сліпучого сонця, відблисків води, світла фар зустрічних автомобілів уночі та інших небезпечних умов.

Характеристики:
У комплекті з цими окулярами йдуть чотири змінні лінзи: прозора, фотохромна, жовта та затемнена. Виготовлені вони з полікарбонату - міцного і зносостійкого матеріалу. Оправа окулярів зроблена з ABS-пластику, що забезпечує їхню міцність і стійкість до пошкоджень. Колір оправи - Койот .

Комплектація:
Крім окулярів та чотирьох змінних лінз, у комплекті також йдуть: чохол для зберігання, футляр, який можна прикріпити до пояса або рюкзака, та кріплення на голову, яке дозволяє носити окуляри безпосередньо на голові. Всі ці компоненти забезпечують безпечний транспортування та зручне зберігання окулярів та їхніх аксесуарів.

Узагальнюючи, тактичні окуляри зі змінними лінзами Daisy C9 є надійним і універсальним засобом захисту очей в будь-яких умовах. Вони мають міцну оправу, зносостійкі лінзи та комплектуються всіма необхідними аксесуарами для зручного використання.

 

 

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами