Тактичні маска-окуляри Daisy Койот Армійські окуляри

Тактичні маска-окуляри Daisy Койот Армійські окуляри

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

555

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Представляємо тактичну маску Daisy зі змінними лінзами, яка є незамінною річчю для всіх, хто працює у складних умовах чи любить активний відпочинок. Основні характеристики цієї маски – змінні лінзи з полікарбонату високої міцності, широкий кут огляду без спотворень по краях, а також 100% УФ захист із рівнем захисту ABC.

Крім того, маска має покращене анти-подряпин покриття та систему анти-запотівання, що робить її надійним захисником очей у будь-яких умовах. Завдяки вигнутим лінзам маска забезпечує широкий кут огляду без повторення зображення, а ергономічна форма робить її зручною для використання з шоломами, тепловізорами та біноклями.

Ця маска оснащена трьома змінними лінзами - чорною, прозорою та жовтою - що робить її унікальною та зручною для використання у будь-який час доби та в будь-яких умовах. Жовта лінза покращує контраст і підходить для використання при слабкому освітленні, чорна лінза забезпечує універсальний сонцезахист, а прозора лінза захищає очі від пилу, піску та дрібних уламків.

Комплектація маски включає захисний чохол з карабіном, який дозволяє зручно транспортувати маску без її пошкодження. Маска виготовлена за авторською технологією, яка дозволяє розширити кут огляду та зводить до мінімуму спотворення зображення. Також маска має системи анти-запотівання і протитуманності, а скло виготовлене з полікарбонату зі 100% захистом від ультрафіолету UV400.

Ця модель маски є класичною і широко використовується в армії США під час військових операцій завдяки своїм високим захисним показникам, які захищають очі від уламків, сміття, каміння, землі та при мінометних обстрілах.

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами