Тактична маска Daisy зі змінними лінзами Чорна Армійські окуляри

Тактична маска Daisy зі змінними лінзами Чорна Армійські окуляри

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

555

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні захисні окуляри чорного кольору з маскою Daisy та змінними лінзами - панорамні, незапітніючі та призначені для використання у ЗСУ. Завдяки вигнутим лінзам, окуляри забезпечують широкий кут огляду, не спотворюючи зображення. Захисна маска має ергономічну форму, що дозволяє комфортно використовувати її з шоломами, тепловізорами та біноклями. Полікарбонатні лінзи мають захист від подряпин та туманності. У комплекті також є зручний чохол з карабіном, який дозволяє легко транспортувати маску, не ушкоджуючи її.

Ці захисні окуляри з 3 змінними лінзами – класична модель та широко використовуються, включаючи армію США. Вони ідеально підходять для надійного захисту від пилу, піску та дрібних уламків, а також для використання у спекотну, холодну та вітряну погоду. Під час військових операцій ця маска демонструє хороші захисні показники, захищаючи ваші очі від уламків, сміття, каміння, землі та мінометних обстрілів.

Основні характеристики включають змінні лінзи з високоміцного полікарбонату, широкий кут огляду без спотворень, 100% захист від ультрафіолету з рівнем захисту ABC, покращене антиподряпне покриття та систему антизапотівання.

Комплект включає захисну маску, захисний чохол з карабіном та 3 змінні полікарбонатні лінзи (чорну, прозору та жовту). Маска виготовлена за авторською технологією, яка дозволяє розширити кут огляду та мінімізувати спотворення зображення. Завдяки наявності змінних лінз маска унікальна і може використовуватися в будь-який час доби.

Жовта: покращує контраст, для використання при слабкому освітленні; Чорна: універсальна, сонцезахисна; Прозора: забезпечує захист очей (від пилу, піску, дрібних уламків). - системи антизапотівання та протитуманності; - 100% захист від ультрафіолету UV400; - скло виготовлене з полікарбонату;

 

 

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Вага
  • 0.4 г
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами