Тактична маска Daisy Coyote міцні лінзи

Тактична маска Daisy Coyote міцні лінзи

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

595

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Маска Daisy з трьома змінними лінзами Coyote  є ідеальним вибором для використання у будь-яку погоду та військових операціях. Вона виготовлена з полікарбонату, який забезпечує максимальний захист, а також має ударостійкі лінзи товщиною 3 мм в трьох кольорах: прозорому, чорному та жовтому. Маска захищає очі від осколків, каміння та землі під час мінометних обстрілів та має широкий кут огляду завдяки ізогнутим лінзам. Оптимізована форма маски забезпечує зручність та може бути носиться як на голові, так і під шоломом. Регульований ремінець дозволяє носити маску на голові, на шоломі та під ним.

Усім шанувальникам тактичного спорядження пропонуємо маску з сертифікатом якості ANSI Z87.1!
Ми з радістю повідомляємо, що наш магазин отримав сертифікат якості ANSI Z87.1 для маски. Цей стандарт безпеки був розроблений національним інститутом стандартизації США і гарантує механічну захисту очей.
Один з основних показників відповідності стандарту ANSI Z87.1+ - це здатність лінзи витримувати пряме попадання дрібних предметів, що рухаються з високою швидкістю. Згідно з цим стандартом, лінзи маски забезпечують захист навіть від попадання сталевих кульок діаметром 6,4 мм, що рухаються зі швидкістю від 50 до 100 м/с (177-350 км/год).

 

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами