Револьвер Флобера STALKER 3" Black

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці

Револьвер Флобера STALKER 3" Black

Продавець:Фануччи

4.8/5  ( 60 оцінок )

6 765

Є в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Револьвер Флобера STALKER 3


Stalker - бренд, під яким виробляються револьвери під патрон Флобера спільного виробництва Туреччини та України. Володіючи високими показниками якості та надійності, асортимент Stalker володіє більш ніж демократичними ціновим рівнем.

Револьвери STALKER, з довгим (7,62 см) стволом, як і інші револьвери під патрон Флобера, призначені для розважально-спортивної стрільби та придбання навичок поводження зі зброєю. Довгий ствол забезпечить більшу початкову швидкість кулі при пострілі.

Виробник револьвера під патрон Флобера Stalker 3" заявив про намір зробити найякісніші, водночас найдешевші револьвери, і це у нього справді вийшло. Дана модель має якісну збірку, без «скалок». Основна частина револьвера виконана з високоякісної сталі, яка використовується у вогнепальній зброї. Якість виготовлення барабана підтверджується мінімальним зазором між ним і стволом. Система взводу подвійна, дозволяє робити постріли звичайним само взводом, так і з попередніми взведенням курка. При само взводе револьвер поводитися чітко і рівно, і ніщо не заважає цілитися в момент серійної стрільби. Сталевий гладкий ствол показує прекрасні результати стрільби. На відстані 5 метрів Stalker 3" проявляє ідеальну купчастість, якщо порівнювати з нарізними аналогами.

Завдяки добре підібраній формі, чорному матовому воронінню і якісному матеріалу рукоятки, він виглядає дуже переконливо, чудово розташовується в руці, не вислизає під час стрільби. Прицільні пристосування відкритого типу, які не можна відрегулювати. В патрон одночасно вміщається 9 патронів Флобера. Револьвер добре підходить для розважальної та спортивної стрільби, як на далекому, так і на близькому відстані.

Характеристики револьвера STALKER 3" (чорний пластик):
Калібр 4 мм
Маса револьвера (без патронів) 0.85 кг
Довжина загальна 200 мм
Довжина ствола 3" (7,62 сантиметра)
Характеристики ствола: Гладкий, сталевий

Місткість барабана 9 патронів
Початкова швидкість польоту кулі 170 м/с
Дульна енергія 7,5 Дж
Прицільні пристосування: не регульовані цілик і мушка
Корпус виготовлений з металу, а ствол і барабан сталеві!!!
Револьвери Stalker досить надійні, мають 9-ти зарядний барабан, виготовлений зі сталі. Також сталеві запобіжна планка, штовхач барабана, ствол які деталі ударно-спускового механізму. Режим вогню напівавтоматичний, а прицільне пристосування є налаштованим. Крім того, Револьвер Stalker 3 має гладкий ствол. При цьому на точності стрільби це не відображається, втрат в потужності немає. У цілому цей револьвер Флобера можна сміливо назвати одним з кращих по балансу ціна-якість. Пластиковий кейс, який поставляється в комплекті, приховає ваш Stalker від сторонніх очей.

Револьвери STALKER призначені для спортивно-розважальної стрільби та придбання навичок поводження зі зброєю. Револьвери під патрон Флобера калібр - 4 мм згідно з чинним законодавством не є вогнепальною зброєю і можуть продаватися вільно. При цьому, зовнішній вигляд револьверів настільки реалістичний, що з першого погляду його елементарно прийняти за бойовий

Характеристики

Довжина дула
Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці
Загальна довжина
  • 200 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами