Пневматичний пістолет pcp Artemis PP750 + насос

Пневматичний пістолет pcp Artemis PP750 + насос

Продавець:MAD HUNT

20 412

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет Artemis PP750 виконаний відповідно до сучасного та ергономічного дизайну зі зручною рукояткою, з висувним прикладом, магазином на 9 патронів та боковою рукояткою для ручної зарядки. Стовбур тут нарізний, що необхідно для точної та купчастої стрільби, а резервуар з максимальним тиском до 250 атмосфер та вбудованим манометром. Потужність пістолета становить 15 Дж, з однієї заправки в середньому виходить близько 30 пострілів. Прицільні пристрої у PP 750 відкритого типу, а також є 11-мм кріплення типу "ластівчин хвіст" для оптики або коліматора. Модель забезпечена спусковим гачком з налаштуванням, є також ручний захист. Зводиться пістолет бічним важелем, розташованим з правого боку ствольної коробки, а 9-ти зарядний магазин дозволяє швидко та зручно здійснювати перезарядку. Тиск наповнення повітряного балона становить 250 бар, і завдяки клапану, що діє як регулятор, тиск залишатиметься постійним незалежно від тиску в балоні. ХАРАКТЕРИСТИКИ ПІСТОЛЕТУ Бренд: Spa - Artemis Калібр 4,5 мм Джерело живлення: PCP Тиск наповнення (бар): 250 Швидкість (м/с): 230+ Запобіжник: так Вага (грам): 1470 Довжина ствола (мм): 200 Загальна довжина (мм): 406 Приціл: відкритого типу Кріплення під оптику: ластівчин хвіст (11 мм)

Характеристики

Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!