Пневматичний пістолет Borner PM 49

Пневматичний пістолет Borner PM 49

Продавець:MAD HUNT

3 686

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис пневматичного пістолета Borner ПМ49: Це стильна копія знаменитого пістолета Макарова від компанії Borner. Пневматичний пістолет Borner ПМ 49 оснащений подвійним механізмом: можливий самовзвод або ручний попередній взвод курка. У спускового гачка Borner ПМ49 два ходи: м'який попередній і жорсткіший робітник. Калібр зброї – 4,5 мм, а ємність магазину – 17 куль (сталевих куль BB). Пневматика Borner ПМ – копія всесвітньо відомого пістолета «Макарова», сконструйованого 1949 р. Бойовий аналог був на озброєнні міліцейських та армійських підрозділів Радянського Союзу. Виконана російською інструкція полегшує експлуатацію та знайомство зі зброєю. Металевий корпус та накладки із пластику на рукоятці надають зброї Borner ПМ49 стильний зовнішній вигляд. Корпус пістолета - цільний литий, дозволяє зводити курок спуску при нерухомості рами. Маса пневматики – 650 гр. По масі пістолет не дуже відрізняється від бойового, в руці стрілка різниця практично не відчутна. Пістолет Borner ПМ 49 оснащений підтискним гвинтом відкритого типу. Пристосування для прицілу не регулюються, але точність стрільби від цього не страждає. На верхній поверхні стовбура нанесена смужка антивідблиску. Виконаний за аналогією бойового аналога запобіжник добре діє, його активація призводить до блокування спускового гачка. Borner ПМ49 на рукоятці має темно-коричневу накладку, що доповнює схожість з відомим Макаровим. Щоб встановити балончик із СО2, необхідно зрушити пістолетну рукоятку назад. При цьому відкривається доступ до посадкового місця та підтискного гвинта. Стріляє пневматична модель Borner PM сферичними кулями діаметром 4,5 мм. Іншими словами, ці кулі називають сталевими кульками ВР. До магазину входить 17 кульок. Щоб витягти магазин, необхідно акуратно підчепити його п'яту. Матеріал для виготовлення магазину - метал, клямка теж металева і практично не зношується. Виробник гарантує швидкість пострілу 130 м/с. Від 100 до 120 пострілів може бути зроблено з одним гарним газовим балончиком. Пістолет Borner ПМ49 має подвійний механізм - самовзвод та попередній взвод курка. Зброї з таким механізмом серед бюджетних варіантів небагато. Попереднє взведення курка полегшує його хід і робить приціл більш точним. Вдала модель пневматики Борнер ПМ, яка так нагадує Макарова, має великий попит на ринку України. Непоганий зовнішній дизайн, відмінна точність, невелика витрата газового балончика та прийнятна вартість – ключові параметри цього бюджетного пістолета.

Характеристики

Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!