Пневматична гвинтівка Ekol THUNDER-М

Пневматична гвинтівка Ekol THUNDER-М

Продавець:MAD HUNT

6 124

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гвинтівка пневматична Ekol THUNDER-М
Thunder-M ES450 – покращена модель пружинно-поршневої пневматичної гвинтівки від відомої турецької компанії Ekol Voltran. Гвинтівка - це наступний "еволюційний ступінь" моделі Ekol Thunder ES 450, який відрізняється тим, що підщечник прикладу у неї регулюється, а її комплектність доповнена сошками.

Thunder-M ES450 – це пневматична гвинтівка високої потужності, забезпечена ергономічним ложем з пістолетною рукояттю, які виконані з досить жорсткого полімеру, а приклад має гумовий тильник-амортизатор, який служить демпфером для гасіння віддачі при стрільбі.

Приклад скелетного типу зроблено у сучасному, технологічному стилі. Полегшений, зі спеціальними вирізами в районі рукояті, які забезпечують зручний хват і прибирають можливість ковзання гвинтівки в руках, такий дизайн працює одночасно на зручність використання, полегшення загальної маси та стиль гвинтівки.

Стовбур гвинтівки. У Екол Thunder-M ствол виготовлений з високоміцної збройової сталі, зроблений з нарізами, що повідомляє кулям більше стійкості в польоті і підвищує точність при попаданні в ціль. Для стрільби з рушниці використовуються стандартні кулі калібром 4.5 мм. Швидкість кулі становить близько 320 м/с (при контрольному настрілі кулями 0.68 г), що забезпечується якісним виготовленням усіх механізмів пневматики та продуманою конструкцією.

Приклад Thunder-M. У цієї гвинтівки цікавої форми приклад, технологічний, скелетний тип. Саме той випадок, коли незвичайність забезпечує зручність та легкість використання. Його тильна частина виконана з м'якої гуми для комфортного упору під час прицілювання та використання гвинтівки.

Запобіжник. Гвинтівка від турецької торгової марки Хастан оснащена запобіжником, який запобігає будь-яким випадковим пострілам. Він відрізняється продуманим розташуванням біля спускового гачка, завдяки чому він зручно перемикається в один рух, вказівним пальцем.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!