Двоточковий збройовий ремінь M-tac MULTICAM для довгодульної зброї, тактичний ремінь армійський

Двоточковий збройовий ремінь M-tac MULTICAM для довгодульної зброї, тактичний ремінь армійський

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

1 293

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Двоточковий збройовий ремінь M-tac MULTICAM для довгодульної зброї, тактичний ремінь армійський із системою регулювання

Тактичний 2-точковий M-Tac ремінь збройовий, добре підійде як для довгодульної зброї, так і для карабінів. Ремінь складається з двох строп. Виробник додав 2 фастекси для швидкого скидання. Ремінь обладнаний системою регулювання довжини для вашої зручності.

Вітчизняна компанія M-TAC, що виробляє широкий асортимент продукції Military, Tactical&Outdoor спрямованості, Велика увага приділяє потребам тих, хто за обов'язком своєї служби має справу зі зброєю. Такі елементи спорядження, як кобури, страхувальні та збройові ремені вирізняються високою надійністю, зручністю і функціональністю і неабияк полегшують і спрощують поводження зі зброєю.

Двоточковий збройовий ремінь від вітчизняного бренда M-TAC виготовлений із якісних матеріалів відомих фірм-виробників. Це стропа Texcel (США), тканина Cordura 1000D (США) фурнітура WJ. Ви можете бути впевнені в міцності і надійності цих матеріалів, вони не підведуть у відповідальний момент.

Конструкція ременя проста і водночас функціональна. Це двоточка, що має просте та зручне регулювання за довжиною. Ви можете налаштувати довжину ременя під Ваш зріст.

 

 

 

 

Матеріал — стропа Texcel/Cordura 1000D
Фурнітура WJ

Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правоохоронників і сил спеціального призначення. Загалом це матеріали з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність — це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється у День (denier). Ця одиниця виміру загалом застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, що вищий цей показник тем щільніший та важчий за тканину. Фізико — технічні тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить приблизно 3000 Н, що роздирає навантаження приблизно 150 Н. Стійкість до стирання понад 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Чи то тактичний рюкзак, підсумки, чи то куртка.          

Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно, пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA — це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією. 

 

Характеристики

Матеріал
Фіксація
Колір
  • Хакі
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами