Коліматорний приціл Vortex StrikeFire II Green Dot на Weaver з точкою 4 МОА зеленого кольору

Коліматорний приціл Vortex StrikeFire II Green Dot на Weaver з точкою 4 МОА зеленого кольору

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 468 оцінок )

13 732

Немає в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматор Vortex StrikeFire II Green

Vortex StrikeFire II Green — бюджетний коліматорний приціл для стрільби на короткі та середні дистанції, з точкою 4 МОА і трубою 30 мм, що забезпечує широке поле зору.

Vortex StrikeFire II Green - перевірений стрілецький приціл, який відрізняється надійністю в експлуатації, великим діапазоном налаштування точки прицілювання і тривалим часом роботи до 8000 годин (рівень яскравості 6).

Порівняно з меншими коліматорами Sparc або Crossfire, модель Strikefire II має 30-міліметрову трубку, яка забезпечує набагато ширше поле огляду та дозволяє широкий діапазон налаштування точки.

Міцна конструкція
Цільна труба коліматора діаметром 30 мм виготовлена ​​з міцного авіаційного алюмінію, що гарантує стійкість конструкції до віддачі, механічних пошкоджень і падінь.

Точна герметизація і наповнення корпусу сухим азотом усуває проблему випаровування оптики і запобігає проникненню вологи, завдяки чому прицілом можна безпечно користуватися під час дощу, снігопаду і вологого середовища.

Алюміній був підданий процесу жорсткого анодування HA-III, що створило чорно-матове покриття з дуже високою стійкістю до подряпин і стирання.

Оптична система
У коліматорі використовуються лінзи з дуже високою світлопроникністю. Цього вдалося досягти завдяки використанню багатошарових антиблікових покриттів на всіх поверхнях повітря-скло. Для прицілювання використовується червона точка 4 MOA, що дозволяє швидко перемикатися між цілями.

Розмір точки був адаптований для динамічної стрільби на короткі та середні дистанції, де найважливішим є інстинктивне прицілювання та швидкі переходи між цілями.

Точка прицілювання має 10 налаштувань яскравості, що дозволяє не тільки підлаштовувати точку під умови освітлення, а й стріляти з використанням окулярів нічного бачення (перші 2 налаштування).

Видошукач, як і більшість коліматорів на ринку, має незначну похибку паралакса, яка помітно не впливає на продуктивність, тому, відповідно до загальноприйнятої промислової практики, виробник описує пристрій як «без помилок паралакса».

Великий діапазон регулювання, зручне управління
Положення точки регулюється за допомогою двох закритих барабанів (величина клацання 1/2 MOA), діапазон налаштування яких становить до 100 MOA по вертикалі та горизонталі.

Для включення/вимикання і зміни яскравості точок, гумові кнопки, позначені стрілками. Кнопки зручно розташовані на лівій стороні окуляра, тому всі кроки, пов'язані зі зміною налаштувань, можна виконувати, не відриваючи очей від мішені.

Тривалий час роботи
Коліматор живиться від батареї CR2, яка забезпечує до 8000 годин роботи при налаштуванні 6. Тривалий час роботи коліматора обумовлений використанням автоматичного вимикача, який вимикає приціл через 12 годин.

Монтаж
У комплект входить кутовий вузол "нижній 1/3-свідок" для рейки 22 мм. При установці на платформу типу AR точка коліматора знаходиться над прицілом, а оптичний центр на 40 мм над монтажною рейкою.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

Основна інформація
Наповнювальний газ: азот
Колір плям: червоний
Тип перехрестя: (сітки).
Потужність: Літієва батарея CR2 з живленням

Додаткові дані
Регулювання по вертикалі (по висоті) [MOA]: 100
Регулювання по горизонталі (повітря) [MOA]: 100
Матеріал корпусу: дюралюміній анодований згідно з MIL-SPEC
Повний поворот [MOA]: 25
Розмір плями [MOA]: 4

Розміри: Загальна довжина [мм] 142

Вага [г]: 204

Діаметр трубки [мм]: 30 мм (1,18 дюйма)

В комплекті:
-Компоненти вузла коліматора
-пластина пікантині,
-серветка для чищення оптики,
-скляні кришки,
-акумулятор

Гарантія
Гарантійний термін Vortex Optics VIP Довічна гарантія *

Інформація про виробника
Виробник Vortex Optics, США

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Кріплення в комплекті
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами