Тепловізор ThermEye Cyclops 325, 1300 м, сенсор 384х288, дисплей 1024x768, AI-режим оцінки дистанції, двосторонній Wi-Fi

Тепловізор ThermEye Cyclops 325, 1300 м, сенсор 384х288, дисплей 1024x768, AI-режим оцінки дистанції, двосторонній Wi-Fi

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 447 оцінок )

70 959

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор ThermEye Cyclops 325, 1800 м, сенсор 384х288, дисплей 1024x768, AI-режим розпізнавання та оцінки дистанції, двосторонній Wi-Fi

ThermEye Cyclops 325 – компактний тепловізор від одного зі світових лідерів індустрії - ThermTec (КНР). Продукція компанії займає велику нішу ринку складних систем безпеки на основі тепловізійного бачення. Прилади для цивільного застосування, а саме серія монокулярів Cyclops отримала цілий ряд передових технологічних рішень, що дозволяють впевнено конкурувати з загальновизнаними брендами світового рівня. Монокуляр кишенькових розмірів здатний «побачити»стандартну ростову фігуру з відстані 1800 метрів. Наявність фірмових обробників зображення дозволила на порядок поліпшити якість картинки. Прилад побудований на сучасних ІЧ-сенсорах VOx384х288ріх. @ 12 мкм, NETD < 40 мК, 50Гц, забезпечують можливість спостереження в умовах повної темряви, крізь перепони у вигляді туману або димової завіси. Германієва оптика на 25-ти міліметровому об'єктиві надає діапазон збільшення від 1 до 6 разів. Широкий кут поля зору забезпечить видимість значною області простору, дозволяючи миттєво виявляти об'єкти на позамежних дистанціях.

Розширений функціонал відповідає останнім вимогам до мисливської оптиці. Доступний повний набір мультимедійних опцій по запису відео. Модуль GPS повідомить координати і розставить на фото теги для того щоб зберегти маршрут або передати колегам. Wi-Fi з підтримкою 5G дає можливість передавати сигнал відео на приймаючі пристрої і одночасно транслювати в мережу. Інтегрований цифровий далекомір оперативно обчислить дистанцію відразу декільком цілям. Набір колірних палітр і режимів роботи допоможе підібрати оптимальні параметри для будь-якої ситуації. Зручне управління за допомогою джойстика дозволяє швидше робити збільшення і маніпуляції з налаштуваннями. Тепловізійний монокуляр ThermEye Cyclops 325 відгуки отримав тільки захоплені. Багатий функціонал і видатні технічні можливості пристрою значно підвищать шанси на видобуток трофею під час полювання, особливо у складних погодних умовах.

Тепловізор ThermEye Cyclops 325 характеристики:

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей (1,8х0,5)—1800 м;
  • Приймач теплового випромінювання VOx384х288ріх. @ 12 мкм, NETD < 40 мК, 50Гц;
  • Германієвий об'єктив F25/1.0 з ручним фокусуванням від 1 м;
  • Оптичне збільшення 1 – 6х цифровий плавний зум: x1 - x6;
  • Поле зору FOV, градусів/лінійне – 10,5°×7,9°/18,4 х 13,8 м/100м;
  • Кольоровий 0.4'', OLED дисплей роздільною здатністю 1024х768 пікс;
  • Шість палітр відображення (White hot/black hot/red hot/pseudo color 3шт);
  • Режими поліпшення якості зображення 3D шумозаглушення, IDE, HDR;
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті, аналоговий відео-вихід;
  • Шість прицільних сіток, (опція відключення);
  • Wi-Fi модуль з підтримкою 5G, фірмовий мобільний додаток Smart Thermal;
  • Розумний далекомір, одночасне вимірювання відстані до декількох об'єктів;
  • GPS модуль, установка гео-даних, збереження маршруту;
  • Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 2 кнопок і джойстика;
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67, занурення до 1 метра;
  • Система живлення – 2 акумулятора 18650, 12 годин автономної роботи;
  • Доступно зовнішнє живлення USB Type-C;
  • Штативний адаптер¼дюйма;
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55°С;
  • Габарити 190 х 63 х 67 мм, вага 0,47 кг;
  • Виробник ThermTec (Китай);
  • Opticstore.com.ua – офіційний дилер.

Дальність виявлення в 1800 метрів. Надчутливі сенсори VOx384х288ріх. @ 12 мкм дозволяють «бачити»на величезні відстані. Мисливець може виявляти і безпечно підходити до звіра на дистанціях недоступних для їх органів зору та нюху.

Тепловізійний модуль монокулярів побудований на новітніх сенсорах VOx384х288ріх. @ 12 мкм, NETD < 40 мК, 50Гц. Це високопродуктивні матриці фокальної площини FPA (Focal Plane Arrays) на керамічній положке оксиду ванадію (VOx). Збільшена щільність посадки детекторів до 12 мікрон дозволила значно підвищити роздільну здатність і загальну деталізацію. Поріг температурної чутливості NETD < 40 мК, дозволяє будувати інформативні термограми з чіткими контурами. Робота в довгохвильовому спектрі ІЧ-випромінювання LWIR (Long-wavelength infrared) від 8 до 14μm потрапить у вікно прозорості земної атмосфери, що дозволяє реєструвати випромінювання крізь такі перешкоди: туман, дим, щільні опади, рослинність. Частота роботи модуля 50 Гц.

Довгофокусний об'єктив F25/1.0 має діапазон оптичного збільшення від 1 до 6 разів. Наближати картинку можна плавно і дискретно з кроком х1, х2, х4. Управління за допомогою джойстика значно полегшує процес маніпуляції. Кут просторового зору FOV має показник 10,5°×7,9°, що в лінійному вираженні надасть для видимості область простору розміром 18,4 х 13,8 метрів на відстані 100 м. Об'єктив оснащений механізмом ручного фокусування, мінімальна дистанція для наведення різкості 1 метр. Передня лінза виконана з Германія (32Ge).

Шість колірних палітр – оптимальний набір рішень для широкого кола завдань при спостереженні в різних умовах видимості. В залежності від дистанції, типу цілі оператор може вибрати необхідні параметри роботи пристрою для кращого відображення.

Для вибору доступні варіанти:

  • White hot (гарячий білий);
  • Black hot (гарячий чорний);
  • Red hot (гарячий червоний);
  • Pseudo color (кольорова) - 3шт.

Палітри з відтінками контрастних кольорів (чорний, білий, червоний) допоможуть виявити ціль на відкритих просторах на всьому діапазоні відстаней. Режими актуальні для умов поганої видимості та мінусових температур. Палітри «Pseudo color»по глибині колірних відтінків допоможуть швидко ідентифікувати об'єкт і визначити його трофейность. Дані палітри рекомендовані для коротких дистанцій і тривалих спостережень.

Кольоровий OLED дисплей (0.4 inch), вбудований в окулярний блок, надає зображення з роздільною здатністю 1024×768 пікселів. Збільшуюча лінзова система забезпечує повнорозмірний формат зображення з великою глибиною кольорів і високою деталізацією. Технологічні OLED дисплеї можуть вільно використовуватися в морози до -20°C. Обладнання з низьким рівнем енергоспоживання істотно заощаджує заряд батарей. Частота зміни кадрів 50 Гц. Доступна діоптрійная корекція. Окулярна точка винесена на 40 мм.

Розумний далекомір. Повністю цифрова опція, реалізована на алгоритмах машинного навчання, дозволяє обчислювати відстань до кількох об'єктів.

Вбудований фото - відеорекордер дозволяє записувати якісні ролики з високою роздільною здатністю в звичних форматах. Файли зберігаються на внутрішню карту пам'яті об'ємом 16 Гб. Місця достатньо приблизно для 10-ти годин відео і близько 100 тисяч фото. Доступ до файлів по Wi-Fi або за допомогою кабельного з'єднання USB Type-C (є в комплекті).

Мобільний додаток «Smart Thermal» призначений для спільної роботи тепловізора з цифровими гаджетами на iOS і Android. Завантажити додаток можна, відсканувавшиQr-код на нашому сайті. Після вам будуть доступні опції перегляду відео, обміну файлами, дистанційне управління. Сполучення і зв'язок здійснюється по розширеному протоколу Wi-Fi.

Модуль Wi-Fi з підтримкою стандартів зв'язку 4G і 5G забезпечить не тільки можливість прямої передачі потокового відео на приймаючі пристрої, алеі дозволить вести прямі трансляції в мережу.

Вбудований GPRS модуль значно розширив можливості монокуляра. Користувачі можуть точно визначити своє місце розташування, забезпечити знімки і ролики даними про геолокації з прив'язкою до місцевості, передати маршрут своїм колегам.

Міцний корпус з класом захисту за міжнародним стандартам безпеки IEC 60529 - IP67 здатний перенести нетривале перебування під водою на глибині до 1 метра. Діапазон робочих температур від -20 до +55°С. В якості матеріалу обраний полімерний матеріал, що забезпечує захист при падіннях і випадкових ударах. Блок управління має великий джойстик, за допомогою якого набагато легше і швидше міняти збільшення і маніпулювати іншими налаштуваннями. Для використання монокуляра в стаціонарному положенні є гніздо для штативного адаптера¼дюйма.

Живлення на двох li-Ion батареї типорозміру 18650 забезпечить більше 12-ти годин безперервної роботи на максимальному рівні енергоспоживання. Також доступно підключеннязовнішнього живлення з інтерфейсом USB Type-C.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр ThermEye Cyclops 325;
  • Ремінець на руку (темляк);
  • USB-кабель/відео кабель;
  • Тканинна сумка для зберігання;
  • Серветка для очищення оптики;
  • Інструкція по експлуатації.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Мінімальна дистанція фокусування, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення