Ремінь M-tac триточковий збройовий, триточковий для ак автомата, тактичний триточковий для зброї

1 відгук

Код:  371981985

Ремінь M-tac триточковий збройовий, триточковий для ак автомата, тактичний триточковий для зброї

1 відгук

Код:  371981985

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 468 оцінок )

953

Немає в наявності

16

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Трьохточковий ремінь M-tac збройовий, триточковий ремінь для ак автомата, тактичний ремінь триточковий Coyote

Збройові ремені суттєво спрощують поводження зі зброєю. Найпростіший і очевидніший спосіб його застосування — це перенесення зброї, коли вона постійно знаходиться під рукою. Боєць не витрачає дорогоцінний час на те, щоб дістатися до зброї, вийняти її з чохла, приготувати до стрілянини.

 

 

Тактичний збройовий ремінь дозволяє перевести зброю в положення, зручне для стрілянини, за лічені секунди. Не кажучи вже про те, що під час ведення вогню завдяки ременю зброя «прив'язана» до свого власника і значно знижується шанс її втрати під час поранення або перебіжок під вогнем.

 

 

 

Також тактичний збройовий ремінь може використовуватися при патрулюванні, у рейдах, на постах і в багатьох інших ситуаціях, коли зброю дуже бажано мати під рукою.

Триточковий збройовий ремінь від вітчизняного бренду M-TAC – це надійний та функціональний аксесуар, який суттєво полегшить поводження зі зброєю і не підведе у відповідальний момент.

 

 

Вітчизняна компанія M-TAC, основними напрямками якої є виробництво продукції Military, Tactical & Outdoor, приділяє чималу увагу потребам тих, хто за обов'язком своєї служби має справу зі зброєю. Зручні функціональні елементи спорядження, такі як кобури, страхувальні та збройові ремені відрізняються високою надійністю і значно полегшують і спрощують поводження зі зброєю, зокрема, його перенесення.

 

 

 

Триточковий ремінь зброї від вітчизняного бренду M-TAC виготовлений з якісних матеріалів відомих фірм-виробників. Це стропа Texcel (США), фурнітура WJ. Ви можете бути впевнені у міцності та надійності даних матеріалів. Конструкція ременя проста і водночас функціональна. Це триточка, що має просте та зручне регулювання по довжині. Ви можете налаштувати довжину ременя під Ваш зростання.

 

 

Особливістю триточкового ременя є те, що Ви можете перевести зброю в бойове, зручне для стрільби становище, не знімаючи ремінь. Для цього ремінь має фастекс, розстебнувши який, Ви подовжує ремінь, просто потягнувши зброю на себе.

Фастекс закритий кавером із еластичної стропи. Кавер захищає фастекс від пошкоджень, а також забезпечує маскування, запобігаючи стуканню фастексу про інше спорядження.

 

 

 

Ремінь має знімне кріплення для фіксації в обхват основи приклада.
На закінчення хочеться відзначити, що триточковий тактичний ремінь зброї від бренду М-ТАС — це надійний і функціональний аксесуар, який дозволить не тільки тримати зброю під рукою під час патрулювання, на блок-посту тощо, але й оперативно перевести його в бойове становище, не знімаючи ремінь, і навіть вести вогонь, звівши до мінімуму шанси випустити чи втратити зброю.

Характеристики

Матеріал
Фіксація
Кількість патронів
Колір
  • Койот
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Юлія Кальтин
    Відгук від покупця. Продавець: ArsMil

    Дуже якісний, зручний, щільний, але не давить, кріпиться легко, ідеальний ремінь