Ніж Бойовий тактичний Mil-Tec Нержавіюча сталь Чорний KAMPFMESSER M.GUMMIGRIFF (15358002)

Оставить отзыв Код:  372250821
Материал клинка

Ніж Бойовий тактичний Mil-Tec Нержавіюча сталь Чорний KAMPFMESSER M.GUMMIGRIFF (15358002)

Оставить отзыв Код:  372250821

Продавец:MiltecTek

4.9/5  ( 324 оценок )

1 999

1 199

Есть в наличии

6

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж бойовий MIL-TEC Combat KAMPFMESSER GUMMIGRIFF 15358002

Матеріал: Лезо: 100% нержавіюча сталь.
Ручка: прогумований пластик.
Оболонка: 100% поліестер.

Довжина леза: 15 см.
Загальна довжина: 27 см.

Німецький виробник Mil-Tec представляє надзвичайно міцний та надійний бойовий ніж Combat, який стане незамінним інструментом для екстремальних умов та ситуацій. З використанням високоякісних матеріалів і сучасного дизайну, цей ніж готовий викликати захоплення вимогливих користувачів.

Особливості:

  • Нержавіюча сталь: Високоякісна нержавіюча сталь використовується для леза, що робить його надзвичайно стійким до корозії та досить гострим для виконання різних завдань.
  • Фіксований клинок: Фіксований клинок гарантує максимальну надійність і точність використання ножа в умовах бойових дій чи екстремальних ситуацій.
  • Прогумований пластик: Рукоять ножа виконана з прогумованого пластику, що забезпечує надійний та зручний захват навіть в умовах вологості чи пітливих рук.
  • Фіксатор на пояс: В комплекті до ножа йде поліестеровий футляр із фіксатором для носіння на поясі, забезпечуючи легкий доступ до нього в будь-який момент.

Бойовий ніж MIL-TEC Combat - це надійний інструмент для професіоналів та тих, хто шукає високоякісне спорядження для екстремальних умов. Він стане незамінним помічником для військових, поліцейських та ентузіастів зовнішніх видів спорту.

Виробник: Mil-Tec, Німеччина

Характеристики

Материал клинка
Цвет
  • Черный
Примечание
  • *Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».