Ніж Benchmade Bugout Mini Orange Grivory (533)

Матеріал клинка

Ніж Benchmade Bugout Mini Orange Grivory (533)

Продавець:UnderCover

4.5/5  ( 1245 оцінок )

8 113

7 366

Немає в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Benchmade Mini Bugout – новинка від компанії Benchmade, яка була вперше представлена ​​на початку 2020 року на ножовій виставці, що проходила в Америці. Поява цього ножа стала можливою завдяки тому, що компанія Benchmade прислухалася до думки тих користувачів, які не хотіли мати з собою нехай легкий і компактний, але все ж таки повнорозмірний ніж. Адже ми живемо в суспільстві, і далеко не всі люди, які нас оточують, усвідомлюють, що ніж є утилітарним інструментом, здатним вирішувати безліч повсякденних завдань. Саме для тих, хто дбає про думку оточуючих, а також тим, кому довжина клинка в 82 мм здається надмірною, і був випущений Benchmade 533BK-2 Mini Bugout. І справді, як часто у повсякденному житті ви розрізаєте торт? Для решти завдань досить компактного ножа з довжиною клинка 7 см.

Клинок моделі виготовлений із преміум сталі CPM-S30V, твердістю 58-60 одиниць за шкалою Роквелла, із чорною фінішною обробкою DLC. Клинок має пряме заточування з фальш лезом від середини обуха, що дозволяє ножу відмінно розрізати та проколювати матеріали різного ступеня міцності. В основу клинка інтегрований круглий шпінь, який надає можливість однорукого відкриття ножа.

Одна з основних відмінностей нової моделі – її рукоятка, а точніше, матеріал рукояті. Компанія використала свої передові розробки для створення унікального матеріалу під назвою CF-Elite. Його особливість полягає в тому, що й так міцний полімер був армований карбоновими нитками, що в результаті дало не тільки суттєвий приріст у міцності, але й дозволило значно знизити загальну вагу виробу.

Як і в попередніх моделях, надійний замок AXIS Lock закривається автоматично, при встановленні клинка в робоче положення і витримує великі навантаження на ніж. П'ята рукояті закінчується збільшеним трикутним отвором для шнура, а також кріпленням для кліпси глибокого носіння, що переставляється.

Характеристики:

Загальна довжина: 165 мм
Довжина леза: 72 мм
Товщина клинка: 2,25 мм
Матеріал клинка: CPM-S30V
Твердість сталі: 58-60 HRC
Фінішна обробка: DLC
Матеріал рукояті: CF-Elite
Механізм фіксації: AXIS Lock
Кліпса: 2-х стороння, глибокого носіння, Tip-Up
Вага: 42,5 г
Країна виробник: США

Додаткові характеристики:
  • Довжина рукояті: 93 мм
  • Особливості: кліпса, отвір під темляк
  • Примітка: Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим для продажу на території України
  • Тип ріжучої кромки: гладка
  • Форма клинка: drop-point

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58-60 HRC
Тип замка
  • AXIS-ASSIST Lock
Поверхня клинка
  • Сатиноване покриття
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».