Ніж Cкладаний для трюків не гострий Black

1 відгук

Код:  372566112

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж Cкладаний для трюків не гострий Black

1 відгук

Код:  372566112

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

374

299

Є в наявності

37

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Cкладаний для трюків Black

Тренувальний ніж чорного кольору - це якісне пристосування, що дає змогу тренуватися у фліпінгу та відпрацьовувати безліч інших прийомів поводження з таким типом ножів. Як такого клинка у нього немає - його роль відіграє пластина з отворами, які несуть як декоративну, так і практичну функцію: полегшувати вагу.

Як і в класичному ножі такого типу, цей елемент складається, ховається в рукоятку з нержавіючої сталі чорного кольору. Рукоятка тренувального ножа, як і в багатьох сучасних ножів, - скелетного типу, що розділяється вздовж на дві частини: тут уже все як у ножах класичної конструкції.

Ніж для тренувань Black - це гарантія абсолютної безпеки, як для вас, так і для оточуючих - з ним можна вправлятися, не боячись порізів та інших поранень травматизму, травматизму себе і оточуючих людей.

Основні переваги тренувального ножа:

- Є відмінним тренувальним засобом, який підходить для відпрацювання прийомів роботи зі справжнім ножем-тренувальним.

- Надійність конструкції - оскільки тут немає ніяких кнопок, пружинок, і тим паче, складних механізмів, то тут і нема чому виходити з ладу, обростати брудом і остаточно ламатися.

- Навіть якщо ви примудритеся неправильно скласти клинок або ще якось наразити себе на небезпеку, нічого страшного не станеться: заокруглена і незаточена пластина повністю безпечна.

- Тренувальний ніж Black - простий, легкий у використанні, доступний і безпечний у використанні, тому підходить як дітям, так і дорослим, які тільки захопилися трюками.

Характеристики:

Вид ножа: тренувальний

Загальна довжина, мм: 235

Довжина леза, мм: 100

Довжина рукояті, мм: 135

Товщина леза, мм: 2,9

Ширина леза, мм: 18

Марка сталі: 420

Твердість сталі, HRC: 52-55

Поверхня леза: BLACK OXIDE

Матеріал рукояті: МЕТАЛ

Товщина рукояті, мм: 12

Тип замка: BALISONG

Маса, гр: 155

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 18
Товщина клинка, мм
  • 2.9
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    Класна річ :)

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».