Ніж Складаний Викидний (напівавтомат) Танто з Кліпсою(на пояс)

13 відгуків

Код:  372616410

Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка

Ніж Складаний Викидний (напівавтомат) Танто з Кліпсою(на пояс)

13 відгуків

Код:  372616410

Продавець:Totalmax

4.6/5  ( 264 оцінок )

999

499

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

408

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Американський танто у форматі джентльменського «піджачного» ножа.

Таким чином, дана модель поєднує в собі два надзвичайно цікаві і широко популярні типи складня.

Джентльменські ножі зараз переживають свою другу молодість. Багато в чому це пов'язано з розвитком ножової культури серед сучасних городян. Компактний, стильний різак якнайкраще підходить для сучасного мешканця кам'яних джунглів. Одна з головних вимог до таких складень – вони не повинні виділятися та заважати при носінні на кишені штанів чи піджака. Ось і цей ніж зроблений так, що він фактично не має частин і деталей, що виступають, які можуть за щось зачепитися, «стати колом», перешкодити витягу ножа. Навіть клинок у прибраному положенні зовсім не виступає над лайнерами рукояті. Плавник, що служить для розкриття ножа, також зроблений максимально низькопрофільним і обтічним. Складений є невеликим акуратним чорним брусочком. Його легко посадити на кишеню за допомогою невеликої акуратної кліпси і в такому вигляді проносити із собою містом цілий день. Заважати він явно не буде, навіть якщо в кишені ще щось окрім ножа.

Ще одна важлива характеристика джентльменського ножа – його зовнішній вигляд. Чорний тантоїдний клинок у поєднанні з чорними накладками рукояті, текстурованими «під камінь» виглядає стильно і серйозно. Тож і з дизайном у 547 все добре. Так само як і з якістю збирання. На відміну від багатьох китайських «бюджетників», у цього ножа всі деталі підігнані, нічого не перекошується і не намагається відпасти на ходу. Навіть так улюблений фанатами-ножеманами «клиночок по центру» має місце бути. Для багатьох це важливе. Не бовтається і не люфтить меч і в робочому положенні.

Сталеві лайнери рукояті не мають виштамповок і вирізів, що полегшують. Це додає ножу міцності, але не робить його занадто важким, тому що рукоятка сама по собі досить компактна.

Клинок форми танто виготовлений із сталі марки D2. Ця надійна і відносно недорога нержавіюча сталь колись була однією з найпоширеніших ножових сталей у світі. Не зважаючи на появу нових високотехнологічних сортів, вона не здала своїх позицій і в новому столітті. Адже на її боці стійкість до корозії, міцність та доступність.

Особливості американського танто докладно описані у статті нашого блогу. Рекомендуємо вам звернути на неї увагу, якщо ви хочете дізнатися, що це за мечі і чому вони такі популярні.

Розкривається ніж за допомогою невеликого плавця-фліппера. В осьовому механізмі знаходиться пара підшипників, тому фліп у ножа легкий та плавний. Клинок стає в робоче становище швидко і без проблем. Пружина замку типу liner lock працює надійно та без збоїв.

Як показує практика, у наш час досить багато хто хоче купити собі складаний ніж з клинком типу танто. Популярність таких складнів не зменшується. Багато в чому завдяки їхній красі та функціональним особливостям.

547 - недорогий, але якісно зібраний джентльменський ніж, який є повноправним представником самобутнього сімейства танто.

ВИГЛЯД НОЖА: СКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 210

ДОВЖИНА ЛІЗА, ММ: 85

ДОВЖИНА РУКОЯТИ, ММ: 125

Товщина леза, ММ: 3

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 22

МАРКА СТАЛИ:440C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: PAINT

ТОВЩИНА РУКОЯТКИ, ММ: 13

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: АЛЮМІНІЙ

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: ТАК

ТИП ЗАМКУ: LINER LOCK

МАСА, Г: 120

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 85
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 13

  • Анатолий Грибок
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Качество хорошее, открывается за счёт подшипника легко, но в подшипнике и минус, из-за него конструкция слабо фиксирует клинок в закрытом положении.
    Клипсу бы на 2см. длиннее и было-бы отлично, ибо очень нпряжена, к карману крепится с усилием.

    Переваги:
    Материал, подшипник, эргономика.
    Недоліки:
    Маленькая клипса, слабая фиксация клинка в закрытом положении.
  • єнін юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    За свої гроші цікавий ніж. Але прям багато не очікуйте.

  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Чохла немає і якийсь не нагострений

    Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Потертості на руківї
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».