Монокуляр Vortex Solo 8x25 (0260)

Монокуляр Vortex Solo 8x25 (0260)

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 36 оцінок )

3 946

Немає в наявності

36

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Монокуляр Vortex Solo 8x25 — високоякісний монокуляр із фіксованою кратністю для полювання, риболовлі, туризму, а також спостереження за навколишньою дикою природою та її мешканцями, спортивними змаганнями. Монокуляр характеризується використанням якісної оптики та надійною, точною механікою. Повне багатошарове просвітлення оптики та призми зі скла BaK4 дозволяють досягти рівномірно світлого та чіткого зображення по всьому полю зору. Ергономічний та стильний корпус монокуляра зручний для захоплення, оснащений захисним гумовим покриттям, водонепроникним та заповненим азотом, що запобігає запотіванню оптики при різких змінах температури.

Конструкція монокуляра герметизована ущільнювальним О-кільцем та захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Такий захист конструкції монокуляра дозволяє використовувати його за будь-яких погодних умов.

Використовується як монокуляр, тепловізор, Військовий тепловізор, тактичний монокуляр, монокуляр тактичний, тепловізійний монокуляр, тепловізійний монокуляр hikvision, тепловізор тактичний, тактичний тепловізор, тепловізор для військових, монокуляр для військових.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Монокуляр Vortex Solo 8x25 Тактический монокуляр Монокуляр для военных (0260)
Комплектація
  • 1 Монокуляр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення