Складаний Кишеньковий Ніж Фінка Сталь 440C Стілет з Гардою

Код:  373847625
Довжина клинка, мм
  • 103
Матеріал клинка

Складаний Кишеньковий Ніж Фінка Сталь 440C Стілет з Гардою

Код:  373847625

Є в наявності

714

570

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж складаний GR77

В агресивно-стильному дизайні ножа GR77 є багато рис італійських складаних стилетів середини двадцятого століття. Але на відміну від стилетів, він має біль универслаьний тип клинка - clip point (що одразу кидається у вічі).

Тому, бажання мати такий оригінальний та цікавий ніж – цілком зрозуміле.

Клинок

Найважливіша і найпомітніша частина загального образу цього складаного ножа – його клинок. У цього ножа він є дуже примітною та оригінальною варіацією на тему профіля clip point. Такий клинок не тільки виглядає оригінально та привабливо, він ще й доволі універсальний. Ножі clip poin однаково добре колють та ріжуть, що є однією з головних причин їх популярності (особливо серед мисливських ножів). До речі, цілком можливо, що GR77 зовсім непогано покаже себе саме як ніж для мисливця на мілку дичину (наприклад, птахів).До того ж, довжина леза – цілих 103 мм, що зовсім не мало для складаного ножа.

Клинок виготовлений із нержавіючої сталі 440С, яка є найтвердішою із широко відомого сімейства «чотириста сорокових» сталей. Сталь 440С куди краще тримає заточування, чим багато інших більш бюджетних ножових сталей.

На відміну від традиційних італійських стілетів, ніж GR77 не є автоматичним. Що дещо спрощує його конструкцію, робить ніж більш надійним та дозволяє уникнути проблем з законом у тих країнах, де автоматичні ножі заборонено.

Гарда

Дуже цікавоим елементом конструкції ножа є його складана гарда. Коли клинок знаходиться у складеному стані, гарда теж займає транспортне положення. Так вона не чіплятиметься за тканину кишені та не буде заважати швидко дістати ніж за потреби.

Коли клинок становиться в робоче положення та надійно фіксується замком системи back lock, гарда займає належне їй місце та починае працювати надійним захистом та опорою для пальців. Небагато складаних ножів на ринку можуть похвастатись гардою такого розміру, тому її навяність у ножа є його величезним незаперечним плюсом!

Рукоять

Рукоять ножа має просту форму та класичну конструкцію. Вона складається із сталевих лайнерів, вкритих дерев'яними накладками. Треба також відмітити темлячний отвір, розташований на рукояті.

Підсумки

GR77 – складаний ніж з клинком із надійної сталі 440С та повноцінною гардою. Такий цікавий ніж зараз зустрінеш не часто. Тому він дійсно вартий вашої уваги.

ВИД НОЖА: СКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 236

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 103

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 133

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.4

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 23

МАРКА СТАЛІ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: MIRROR POLISH

ТОВЩИНА РУКОЯТІ, ММ: 15,8

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКІ: МЕТАЛ, ДЕРЕВО

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: НІ

ТИП ЗАМКУ: BOLSTER LOCK

МАСА, Г: 132

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 23
Товщина клинка, мм
  • 2.4
Довжина клинка, мм
  • 103
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Владислав Момотов
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Супер

  • Виталий Шаповалов
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Нож неплохой, вписался в мою коллекцию.

    Переваги:
    Неплохо смотрится.
    Недоліки:
    Пока нет.
  • Александр Цыганок
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Норм ніж

    Переваги:
    Розмір
    Недоліки:
    Гарду треба доробляти

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».