Ніж Нескладний Виживання Тактичний Чорний Full Tang

3 відгуки Код:  373847631
Довжина клинка, мм
  • 165
Матеріал клинка

Ніж Нескладний Виживання Тактичний Чорний Full Tang

3 відгуки Код:  373847631

Продавець:Totalmax

4.6/5  ( 285 оцінок )

960

736

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

41

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Нескладний Чорний WK 84

Надійний нескладний ніж – це найкорисніша річ для походів у лісистій та будь-якій іншій місцевості. І модель WK 84 – хороше тому підтвердження. Такий ніж допоможе у вирішенні різних завдань: від приготування на багатті, організації табору до виготовлення розтопки.

Конструкція, технічні рішення та використані матеріали роблять цей ніж безвідмовним, потужним знаряддям для похідно-польових умов. Ніж WK 84 оснащений немаленьким і надійним клинком кинджального типу. Його товщина в обусі – чотири міліметри робить його придатним для робіт різної інтенсивності. Сам ніж має суцільнометалеву конструкцію, що забезпечує йому належну міцність.

Клинок виготовлений із нержавіючої сталі 440С. Крім своєї корозійної стійкості, вона характеризується також і підвищеною опірністю зносу, що дозволяє ріжучій кромці клинка надовго зберігати її робочі властивості. Додатково посилює всі ці корисні властивості декоративно-захисне покриття чорного кольору, нанесене на металеву поверхню ножа методом оксидування.

Доповнює функціонал клинка – невелика ділянка серрейторного заточування. Основних функцій у нього дві – підвищувати ріжучий потенціал ножа, що особливо корисно при роботі з в'язкими та тягучими матеріалами. І берегти звичайне плейнове заточення. Адже навіть серрейтор, що затупився, ріже краще, ніж затупилася звичайна ріжуча кромка.

Рукоятка ножа WK 84 – кругла за формою, забезпечена гумополімерним покриттям, що не боїться вологи та стійкого до агресивних середовищ. Насікання в дрібний рубчик і продумані форми рукояті, роблять ножа зручним і безпечним в експлуатації.

Верхня частина рукояті, що переходить у металеве навершие, нагадує формою капелюшок гриба, і сприяє більш надійному хвату. Також наверш може використовуватися як bone crusher та імпровізований молоток для дроблення та забивання чогось.

Ніж WK 84 комплектується піхвами із практичної кордури.

Універсальна сталь, багатозадачний клинок і вдала конструкція робить цей нескладний ніж вашим надійним помічником при виконанні різних завдань, як у звичайному поході, так і в суворіших умовах.

ВИД НОЖА: НЕСКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 290

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 165

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 125

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 3.9

МАРКА СТАЛІ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 56-57

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: BLACK OXIDE

МАТЕРІАЛ РУКОЯТІ: ГУМА

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: КОРДУРА

МАСА, Г: 203

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.9
Довжина клинка, мм
  • 165
Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 56-57
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Кочергіна Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Велике дякую за товар, гарне обслуговування, дуже швидко зв'язались. Вже поїхав до солдата на службу.

    Переваги:
    Гарна сталь
    Недоліки:
    Немає
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Отличный нож !

  • Андрей Барабаш
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Хороший нож. Доставили быстро. Молодцы ребята. Спасибо.

    Переваги:
    Очень удобный в полевых условиях. Одна сторона лезвия для вскрытия консервов другая для нарезки и место ложки пойдет.
    Недоліки:
    Нет.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».