Тепловізор ThermEye Cyclops 335

Тепловізор ThermEye Cyclops 335

Продавець:VoltAmp Shop

46 800

Немає в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

          ThermEye Cyclops 335 – інноваційний монокуляр від світової компанії ThermTec. Монокуляри серії Cyclops включають набір найсучасніших функцій, яким можна тільки позаздрити. Максимальна дистанція виявлення приладу сягає 1800 метрів. Існує можливість знімати ваші найяскравіші спостереження за об'єктами на відео, або знімати їх на фото. У тепловізори серії ThermTec був убудований WIFI модуль, що дозволяє робити трансляцію спостереження в мережі. За допомогою модуля GPRS вам легко буде отримати точну карту вашого маршруту і, при необхідності, передати її вашим партнерам. Автоматично додані теги на фотографіях зафіксують потрібне місце. Інноваційний ІЧ-сенсор видає максимально чисту та якісну картинку на приладі навіть за найгірших погодних умов.

          Оптика цього приладу має оптичне збільшення від 1 до 6 разів. Є можливість підібрати потрібну палітру кольорів, налаштувати яскравість на зображенні. Вбудована опція далекоміра дозволить користувачеві отримати інформацію про дистанцію одночасно до кількох об'єктів, що спостерігаються. Головна перевага тепловізорів серії Cyclops - універсальний блок керування, що складається з центрального джойстика та двох кнопок, що дозволяє швидко керувати налаштуваннями, зовсім не відволікаючись від спостереження за об'єктом. Водонепроникний корпус приладу гідно пройшов усі тести у найважчих та незвичайних умовах. 

          Дальність виявлення приладу – 1800 метрів. Ця характеристика підтвердилася безліччю різних тестів. Можливості тепловізора дозволяють почуватися вільно та вночі. Користувач гарантовано побачить потрібний об'єкт на непомітній для його очей відстані.

        Вбудований в тепловізор GPRS модуль дозволить користувачеві в будь-який момент дізнатися про своє поточне місцезнаходження. Також, існує можливість залишати ГЕО-мітки потрібному вам місці.

        Вбудований WIFI модуль (підтримує 5G) дозволяє, як транслювати ваше спостереження на різні мобільні пристрої, так і показувати його в мережі. Для цього потрібно завантажити спеціальний додаток Smart Thermal.

          Інноваційний далекомір дозволяє виміряти відстань відразу до кількох цілей одночасно.

          Можливість робити фото та записувати відео допоможе легко відобразити найцікавіші моменти з ваших спостережень. Ця функція керується кнопкою на корпусі приладу. Вбудований об'єм пам'яті – 16 Гб.

          Якісний пластиковий корпус тепловізора має клас захисту IP67. Було успішно пройдено тест на занурення приладу на глибину до 1 метра. Можлива температура експлуатація: від -20 до +55 градусів (за будь-яких опадів).

          У прилад доданий набір із шести колірних палітр, який допоможе користувачеві комфортно спостерігати в різних погодних умовах на різних дистанціях, при цьому вибравши потрібний для себе колір. Відтінки чорного, червоного та білого допоможуть швидко виявити об'єкт на будь-якій доступній дистанції.

Доступні такі варіанти палітри кольорів:

  • White hot;
  • Black hot;
  • Red hot;
  • pseudo color - 3шт.

          Живлення на двох Li-Ion батареях забезпечує 12 годин безперервної роботи тепловізора при максимальному енергоспоживання. Існує можливість підключення зовнішнього живлення з роз'ємами USB, Type-C.

          Роздільна здатність OLED дисплея - 1024×768 пікселів. Коректно працює до -20 градусів (має низьке енергоспоживання). Доступне до використання діоптрійне коригування в межах ± 5 дптр.

          Оптика в тепловізорі зроблена на об'єктиві F35/1.0, де різкість налаштовується вручну від 1 м. Оптичне збільшення: від 1 до 6х. При використанні функції цифрового збільшення, якість практично не змінюється, саме тому користувач бачить чітку картинку об'єкта.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр ThermEye Cyclops 335;
  • Ремінець на руку (темляк);
  • USB-кабель/відео кабель;
  • Тканинна сумка для зберігання;
  • Серветка для очищення оптики;
  • Інструкція з експлуатації.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Частота кадрів, Гц
  • 50
Цифрове збільшення
  • х1,x2, x4,х6
Роздільна здатність дисплея, пікс
  • 1024х768
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 14
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення