Ніж Нескладний Армійський Тактичний Кинджально-шабельний Піхви Кайдекс

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 110

Ніж Нескладний Армійський Тактичний Кинджально-шабельний Піхви Кайдекс

Продавець:StoreLink

4.7/5  ( 63 оцінок )

1 497

1 246

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

НІЖ НЕСКЛАДНИЙ MD68

Нескладний ніж MD68 це цікава варіація на тему класичних концепцій форми клинка. Лінія ріжучої кромки тут не типова - пряма, а з кинджально-шабельним вигином, з підвищенням лінії обуха, задерти кінчика. Що підвищує ріжучі та січучі властивості клинка в роботі.

Ці клинком добре різатиме тверді тканини. Такий вид клинка зустрічається найчастіше у національних ножів. І також подібна геометрія дозволяє збільшити довжину ріжучої кромки, що особливо актуально для середньорозмірних «міських тактиків», яким і відноситься модель MD68.

До того ж це подовження клинка дозволяє витрачати менше зусиль при різі, що тільки збільшує ефективність різу. Цікаво, що частина клинка - фальшлезо - може бути уточнено, що тільки розширить функціонал клинка.

Клинок MD68 виготовлений з корозії сталої 440 С, яка використовується в промисловому виробництві при виготовленні деталей, що піддаються значним навантаженням.

Виготовлені з неї клинки характеризуються відмінним різом та довгим утриманням заточування. Їй властива висока нержавіюча сталь, зносостійкість, міцність і твердість. І тому якнайкраще підходить для виготовлення багатозадачних ножів, таких, як MD68.

Також, клинок ножа оброблений за технологією стоунвош, що забезпечила його темним захисно-декоративним покриттям, що приховує подряпини та інші сліди використання.

Конструкційно MD68 – це фултанг: ніж, виготовлений із суцільнометалевої заготовки. Одна частина якої є клинком, а друга, її хвостова частина, служить основою рукояті.

При такій конструкції рукоятка і меч у MD68 – одне ціле, і ламатися в цій конструкції абсолютно нема чому. Наприкінці рукояті зроблений невеликий виступ – своєрідний індикатор того, що ніж виготовлений із цільної заготовки. Також він може грати роль склобою або подрібнювача інших не надто твердих матеріалів. Також там є отвір для підвішування темляка або страхового шнура.

Рукоятка ножа MD68 має вифрезеровані накладки зі скловолоконного композиту G10, абсолютно вологостійкого і стійкого до навантажень. Всі виїмки, особливі форми та текстура накладок – підвищують міцність хвату та зручність утримання ножа. Плюс, це звичайно, вдале поєднання краси, практичності та надійності. Об'ємні хвилі, що розходяться, відмінно поєднуються з колірною комбінацією синього і чорного кольорів.

Продуманістю у цієї моделі відрізняються і підпальцева виїмка з невеликим виступом, що грає роль гарди-упору, і насічка на обусі під великий палець. Увага до деталей та «заточеність» під користувача – одні з пріоритетних особливостей моделі MD68.

Ніж укомплектований сучасними піхвами з надійного кайдекса, які варіативно кріпляться на вашому спорядженні або одязі за допомогою замка-кріплення тек-лок. В цілому, MD68 – це нескладний ніж із цікавим зовнішнім виглядом, призначений як для використання в місті: «EDC-тактик», так і придатний для похідно-польових умов.

ВИД НОЖА: НЕСКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 230

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 110

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 120

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.4

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 35

МАРКА СТАЛІ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: BLACK STONEWASH

МАТЕРІАЛ РУКАЯТІ: G10

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: KYDEX

МАСА, Г: 150

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 35
Товщина клинка, мм
  • 2.4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».