Ніж Викидний Фронтальний зі Склобоєм Black DU39

3 відгуки Код:  374154384
Довжина клинка, мм
  • 92
Матеріал клинка

Ніж Викидний Фронтальний зі Склобоєм Black DU39

3 відгуки Код:  374154384

Продавець:StoreLink

4.7/5  ( 60 оцінок )

697

525

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

66

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

НІЖ ВИКИДНИЙ DU39

Фронтальні викидні ножі з винаходом щодо недавнього. Тим не менш, зручність та ефектність роботи механіки зробили їх широко популярними по всьому світу.

Не дивно, що охочих познайомитися з цими «викидушками» тільки зростає. Перешкодою для багатьох бажаючих, мабуть, може бути лише ціна. У фронталок від відомих брендів вона досить кусача. Особливо для першого знайомства.

Ми раді представити вам, мабуть, один із найдоступніших за ціною фронтальних викидних ножів на ринку. Подивіться на цінник моделі DU39, навряд чи десь ви зможете купити справжній фронтальний викидний ніж так дешево.

При цьому дана модель - справжнісінька «викидка»! Її дизайн відповідає всім канонам, а пружина механізму відрізняється потужністю та безвідмовністю. Посуньте з місця клавішу стопора, і вам в долоню вдарить приємна віддача, а з рукояті з приємним клацанням вискочить акуратне списоподібне лезо довжиною 92 мм!

При цьому сукупність параметрів викидного ножа DU39 дозволяє йому вважатися господарсько-побутовим інструментом. Ви можете купити цей передній викидний ніж прямо зараз, і вам не знадобиться для його вільного носіння ніяких додаткових дозволів!

Доступна ціна та простота придбання робить модель DU39 чудовим кандидатом на роль вашої першої фронталки. Його легко та недорого купити, легко та не клопітно використовувати. При цьому ви отримаєте весь необхідний досвід практичного застосування цього оригінального та модного типу ножів. Чи зможете визначитися у своєму до нього відношенні. Та й у міській повсякденності ця «викидка» стане вашим надійним помічником.

Ніж додатково забезпечений кліпсою для посадки на кишеню і склобоєм.

Для підвищення зручності та безпеки носіння DU39 поставляється в комплекті з міцним чохлом, призначеним для підвішування на пояс. І зауважте – вам не доведеться додатково оплачувати вартість чохла, оскільки він входить у комплект постачання!

Примітка. Інформація про господарсько-побутове призначення ножа DU39 є вірною для території України. Якщо ви перебуваєте в іншій державі, перед покупкою вам слід ознайомитися з місцевими законами щодо різального інструменту особисто.

ВИД НОЖА: ВИКИДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 235

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 92

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 143

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.2

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 18

МАРКА СТАЛІ: 420

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 52-55

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: PAINT, SATIN FINISH

ТОВЩИНА РУКОЯТІ, ММ: 17

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ПЛАСТИК

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: ТАК

ТИП ЗАМКУ: АВТОМАТ

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛУ: ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: Тканина

МАСА, Г: 80

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 18
Товщина клинка, мм
  • 2.2
Довжина клинка, мм
  • 92
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Олександр Гаркуша
    Відгук від покупця. Продавець: StoreLink

    За свои деньги нож не плохой , если вы ожидаете фронтального ножа чего-то более ,покупайте микротеки по 50к грн

    Недоліки:
    Механизм не всегда срабатывает, иногда пружина застревает и клинок не фиксируется

Доступно ще 2 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».