Плитоноска WAS Warrior RPC DFP M4 Recon Plate Carrier Combo with Detachable Triple 5.56 M4 Covered Mag Panel (W-EO-RPC-DFP-M4)

Плитоноска WAS Warrior RPC DFP M4 Recon Plate Carrier Combo with Detachable Triple 5.56 M4 Covered Mag Panel (W-EO-RPC-DFP-M4)

Продавець:warriordealerukraine

12 899

Замовлення вiд 1 шт

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розмір (М-Л) 42"
Включає Triple 5.56 M4 Covered Mag Panel
Поставляється зі сторонами сходів
Безкоштовна знімна паніка MOLLE
2 маленькі комунальні пакети
Виготовлений із матеріалів Mil Spec
3D сітка для охолодження та комфорту
Сумісність із задніми панелями
Змінні передні панелі
Швидкороз'ємні подвійні бічні затискачі
Знімні наплічники
Низький профіль
Легка вага

ОПИС

RPC-DFP (Recon Plate Carrier) від Warrior Assault Systems розроблений як легкий та універсальний низькопрофільний плитоноску, що забезпечує підвищену мобільність без шкоди для захисту. RPC був розроблений для зберігання середніх та великих автономних пластин SAPI та ESAPI та пластин розміром 10 x 12 дюймів I.C.W. (у поєднанні із вставками м'якої броні 3a). Пластинчасті кишені були підкріплені 3D-сіткою для додаткової балістичної продуктивності, комфорту та розсіювання тепла тіла. Recon Plate Carrier поставляється у стандартній комплектації з камермердундами в стилі сходів, які кріпляться до передньої частини RPC за допомогою 2 знімних затискачів ITW SR. Це забезпечує швидкий доступ при вході та виході з RPC (ITW SR Clips мають загальну міцність на розрив 400 фунтів з кожного боку).Плечі RPC можна носити в 2 різних конфігураціях, як гладкий низькопрофільний носій та більш явний носій, з додаванням плечей з липучкою та обгортанням рукава для зволоження та спрямування ком.

Магазини закріплені за допомогою еластичного банджа-шнури та язичків, які дозволяють швидко міняти магазин. Існує також низка інших панелей, доступних для альтернативних налаштувань. Скриня-інтропошукача Warrior також може бути прикріплена як модернізована. RPC також інтегрується з новою задньою панеллю Warrior Assaulters та вантажними пакетами.

Передня панель PLAIN MOLLE має 3 ряди лямок MOLLE, які дозволяють прикріплювати будь-які сумки для конкретної місії у міру зміни вашої ролі чи завдання. Просто видаліть панель DFP-TMOP та швидко змініть панелі для необхідного налаштування за лічені секунди.

Характеристики

Розмір
Колір
  • Мультикам
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами