Плитоноска WAS Warrior LPC V1 DFP TEMP with Triple Open 5.56mm, 2x Utility Pouches

Плитоноска WAS Warrior LPC V1 DFP TEMP with Triple Open 5.56mm, 2x Utility Pouches

Продавець:warriordealerukraine

13 900

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплектація:

Розмір (S-M) 34” (86см) – 45” (114см) Груди
Розмір (M-L) 45” (114 см) – 52” (132 см) Груди
Поставляється з твердими сторонами
Включає Triple Open 5.56mm

2x Utility Pouches
Вміщує 3 магазина
Знімна панель Free Plain MOLLE
Виготовлений із матеріалів Mil Spec
Термопрокладки для охолодження та комфорту
Сумісність із задніми панелями
Змінні передні панелі
Швидкознімні затискачі Speed Clips
Велика верхня кишеня адміністратора
Знімні наплічники
Плечі з гіпалону
Низькопрофільний
Легкий

Опис:

Лінійка низькопрофільних бронежилетів Warrior LPC представляє нове покоління бронежилетів. Вони були розроблені за безпосередньою участю обслуговуючих операторів у спільноті SF і включають ряд нових функцій, які в поєднанні з передовими матеріалами роблять його одним з найбільш передових перевізників на ринку сьогодні.

Ця надлегка міні-перенесення доступна в 2 стилях. Варіант V1 поставляється з поясами MOLLE Solid Side, які можуть вміщати як м'яку броню, так і жорсткі бічні пластини для додаткового захисту, якщо це необхідно.

Варіант V2 поставляється з бічними поясами сходів, які тонші та легші. V2 має зменшений бічний профіль та забезпечує кращу вентиляцію та підвищений комфорт.

В LPC використовуються сучасні матеріали для зменшення загальної помітності та ваги. LPC V1 DFP TEMP у стандартній комплектації поставляється зі знімною низькопрофільною потрійною панеллю 5.56, яка вміщує 3 магазини, та вільно знімним переднім клапаном MOLLE, який дозволяє прикріплювати повний спектр підсумків MOLLE.Панель утримується на місці двома вертикальними затискачами QASM, а також гачком і петлею, що дозволяє знімати панель і замінювати її широким набором попередньо налаштованих знімних панелей, які підходять як для зброї, так і для конкретної місії. Охолодження забезпечується новими термопрокладками Warrior, які кріпляться до кишень пластин з боку тіла і дозволяють випаровуватися теплу з тіла за рахунок збільшення потоку повітря.

LPC включає систему швидкого затиску Warrior, яка дозволяє дуже швидко знімати тримач у повсякденному житті, а також в екстрених випадках, не потрібно турбуватися про складні кабелі, а повторне складання займає секунди. Додаткові функції включають велику верхню вбудовану адміністративну кишеню з еластичними петлями з відділеннями для зберігання різного спорядження і безшовну інтеграцію з вибором задніх панелей Warrior.

Виготовлено з натуральної тканини та тасьми US Mil Spec.

Характеристики

Розмір
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами