Ніж нескладний самурайський Танто міні Катана Samurai Way

1 відгук

Код:  374388285

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 150

Ніж нескладний самурайський Танто міні Катана Samurai Way

1 відгук

Код:  374388285

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 141 оцінок )

1 000

800

Є в наявності

126

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж нескладний самурайський Танто міні Катана Samurai Way

Ніж Танто Samurai Way, напевно один із найхаризматичніших нескладних ножів. Ніж виготовлений за мотивами дуже популярного виду ножів - Танто.

Клинок ножа має більш американізований вигляд, з різким перегином лінії ріжучої кромки. Спуски слабко увігнуті від третини клинка. Сталь, що використовується для виробництва клинка - вже стала класикою 440С. До активів цього матеріалу можна внести високу корозійну стійкість, здатність тривалий час тримати заточування, високу механічну твердість.

Рукоять ножа ближче до прямокутного перерізу і спартанською проста - на хвостовик ножа для надання додаткового об'єму накладено дві дерев'яні проставки, по яких зроблено намотування з паракорду. Для того щоб шнур не сповзав, його обмежують латунний болстер і наверш з такого ж матеріалу, в якому передбачено отвір отвір. У принципі рукоять - це великий конструктор та поле для самостійної творчості. Паракорд можна замінити на шкіряний шнур, або поставити дерев'яні накладки або сучасних, композитних пластиків - все залежить тільки від Вашої фантазії.

Важко залишатися байдужим, спостерігаючи такі незвичні форми ножа. Samurai Way може легко виступати як прикраса інтер'єру або легко використовуватися за своїм прямим призначенням.

Характеристики:

Вид ножа: нескладний

Загальна довжина, мм: 290

Довжина леза, мм: 150

Довжина рукояті, мм: 140

Товщина леза, мм: 3,8

Ширина леза, мм: 27

Марка сталі: 440 C

Твердість сталі, HRC: 55-57

Поверхня леза: MIRROR POLISH

Матеріал рукояті: ЖГУТ, МЕТАЛ

Матеріал чохла: Тканина (CORDURA)

Маса, Г: 240

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.8
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Богдан Мятенко
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    Все добре дуже задоволений

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».