Пневматичний пістолет ASG CZ SP-01 Shadow

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет ASG CZ SP-01 Shadow

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

3 080

Немає в наявності

4

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легкий і міцний пластиковий корпус, а також ергономічне прогумоване руків'я з насічками забезпечать зручність у користуванні та комфорт у процесі утримання.

ОСОБЛИВОСТІ ПІСТОЛЕТА

Усі функції аналогічні оригіналу. Затвор розбирається так само, як справжній SP-01 Shadow, а засувка затвора і запобіжник спускового гачка, якими можна керувати з обох боків, також автентичні за своєю функціональністю. Цікаво, що запобіжник можна вставити тільки у зведеному стані.

Як і у випадку з оригінальним CZ 75 SP-01 Shadow, функція стрільби KJ Works/ASG також є реплікою. Спочатку вставте заряджений магазин, потім потягніть затвор назад. Тепер рушниця готова до стрільби. Під час натискання на спусковий гачок, завдяки системі пострілу з вільним затвором CO2, металевий затвор переміщається назад і вперед під час кожного пострілу, як у справжньому пістолеті. Це призводить до відчуття пострілу, яке відповідає оригіналу. Якщо магазин порожній, затвор зупиняється ззаду, як у справжньому пістолеті. Після встановлення нового або зарядженого магазину засувка затвора також має бути натиснута, щоб можна було продовжити стрільбу.

Прогумоване руків'я з шорсткою поверхнею і вбудованим маркуванням CZ гарантує, що цей пістолет буде надійно триматися в будь-якій ситуації. Завдяки металевому внутрішньому стволу, встановленому на заводі, CZ SP-01 Shadow забезпечує дуже хорошу купчастість пострілу, а приблизно 1,6 Дж також забезпечує відповідну вихідну потужність. Передній оптоволоконний приціл червоного кольору полегшує прицілювання і підвищує точність.

У знімний магазин можна завантажити до 17 круглих кульок BB діаметром 6 мм. 21-мм підствольна планка спереду надає пістолету дуже тактичного вигляду.

Для використання CZ 75 SP-01 Shadow потрібні сталеві круглі кульки діаметром 4,5 мм і капсули CO2 по 12 г.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Загальна довжина
  • 210 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!